AKTUELNO

Lepa glumica nikada nije patila za venčanicom, burmom niti svadbom!

Čuvena, glumica Marta Keler potpuno se povukla iz javnosti pa o njoj danas vrlo malo informacija ima.

Bila je najpoznatiji “dečak” na ovim prostorima, ali o njenoj lepoti se još uvek priča!

Foto: Instagram.com/martakeler28

Čuvena “Virdžina” iz istoimenog filma Srđana Karanovića, glumica Marta Keler potpuno se povukla iz javnosti pa o njoj danas vrlo malo informacija ima.

Posvetila se porodici, a već nekoliko godina živi na relaciji Beograd-Pirot, budući da je profesionalno angažovana u pirotskom Narodnom pozorištu.

Marta danas ima 45 godina, a sa dugogodišnjim partnerom, muzičarem Zijom Rizvanbegovićem, poznatijim kao Zijo Valentino, ima sina Gordana.

Foto: Instagram.com/martakeler28

Gordan je rođen malo ranije, ali vidim da je to sve sada u redu. Ma, šta su ljudi radili pre sto godina! Mali ima dva meseca i fino napreduje. Meni nije problem da noću ne spavam, nije mi problem da budem neispavana sutradan. Srećna sam što imam godine koje imam i u kojima sam našla pravi trenutak da imam dete. Baš je pravi trenutak. Jer, rešeno mi je pitanje posla i karijere. Negde sam se ostvarila kao glumica, čvrsto stojim na nogama. Već četiri godine član sam Pirotskog narodnog pozorišta – ispričala je Marta svojevremeno, nakon rođenja sina.

Marta je poreklom iz Kikinde, a samo dve godine nakon pomenute uloge koja je bila veoma zapažena i koja joj donela nagradu “Feliks” u Berlinu (i zbog koje su je smatrali čudom od deteta), pojavila se u filmu “Suze i njene sestre”.

Diplomirala je na Akademiji lepih umetnosti, na odseku glume. Bavila se i radio novinarstvom, pet godina se kao voditeljka družila sa slušaocima jedne radio stanice.

Izuzetno je propraćena bila njena veza sa Zijom Valentinom, sa kojim je dobila sina.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: S.Z.