AKTUELNO

Ugasila se ljubav!

Najstarija sestra Rodić, Nataša, raskinula je dugogodišnju vezu s Crnogorcem Matijom Bojovićem, a ta vest u javnosti je odjeknula kao bomba.

Foto: Instagram.com/_mb05_

Od momenta kad su mediji objavili njihove prve zajedničke fotografije, javnost nije prestajala da se pita ko je bio njen momak.

Matija je u Podgorici radio kao šef obezbeđenja. Njegovi roditelji su vrlo uticajni i cenjeni u tom gradu, i majka i otac zaposleni su u jednom ministarstvu.

Foto: Instagram.com/_mb05_

Bojović je često odlazio u Ameriku, gde ima mnogo prijatelja, a upravo tamo - u Majamiju, upoznao je Natašu preko zajedničkih prijatelja. On je jedno vreme živeo tamo i bavio se običnim poslovima. Njihov susret dogodio se 2017. godine, kad su i otpočeli vezu, ali su je prekidali nekoliko puta.

Kako se pričalo, dok su bili zajedno Nataša je njega uključila u porodični biznis proizvodnje piletine, čime se Rodići bave već godinama. Poznato je da imaju farmu pilića u Titelu i da robu prodaju širom zemlje. Sasvim sigurno je da u tako velikom poslu ima mesta i za Matiju.

Foto: Instagram.com/_mb05_

Natašina majka je svojevremeno pričala o njima.

Naravno da sam upoznala Natašinog momka, on je fin dečko, baš su dugo zajedno. Bili su zajedno na Bogdaninoj i Veljkovoj svadbi. Zove se Matija Bojović, iz Podgorice je. Počeli su da se zabavljaju 2017. godine, ali su imali dosta prekida. Zvanično su opet mesec dana zajedno - rekla je svojevremeno Danijela Rodić za medije.

Foto: Instagram.com/miss.rodic

Autor: P.R.