AKTUELNO

Nisu dugo izdržale!

Edita i njena rođena sestra Indira Aradinović Indi navodno su ponovo zaratile! Naime, Edita je blokirala Indi i na društvenim mrežama, i na mobilnom telefonu i više za nju neće da čuje!

Foto: Pink.rs

Samo nekoliko dana nakon što je gostovala u emisiji kod Ognjena Amidžića gde je izjavila da je sa sestrom u dobrim odnosima, te da nikad ne bi mogla da kaže drugačije, Edita je samu sebe demantovala.

Ja bih najviše na svetu volela da smo nas dve nerazdvojne i bliske, ali to prosto nije moguće jer smo potpuno različite, imamo potpuno suprotne poglede na svet i to je prosto tako, j*biga, ne može sve da bude idealno - rekla je Edita u emisiji "Amidži šou", a onda je nakon nekoliko dana, blokirala sestru.

Foto: Instagram Printscreen

Inače nije poznat tačan razlog nove svađe, ali se šuška da je kriva Indi koja je dvosmisleno komentarisala Editinu trudnoću i rekla da bi Edita trebalo da potvrdi da je u drugom stanju.

Ona je na to prokomentarisala da se Indi poigrava sa medijima, te da je sve to njena igra zbog koje ju je ponovo blokirala.

Foto: TV Pink Printscreen

Podsetimo, pre samo nekoliko godina Indi se javno odrekla mlađe sestre i tada je o tome govorila:

Zamolila bih svoju lažnu sestru Editu da ne postavlja moj spot na stori. Shvatam njenu potrebu da pohvali moj rad, ali njeno mišljenje mi i te kako nije bitno sada. Ona zna zašto to pišem. S obzirom da sam blokirana od njene strane na istoj mreži od 2017. godine bez objašnjenja, smatram da je podrška suvišna i lažna" - napisala je Indi i dodala da se Edita promenila zbog učešća u jednom šou programu, kada, kako kaže, nisi mogao nos da joj dotakneš. Vrlo tužno što neko nešto radi da bi ispoštovao norme biznisa. Kakva si u privatnom, takva budi i u poslovnom svetu. Uvek ista i iskrena vaša Indi - napisala je tada pevačica na Instagramu.

Foto: E-Stock/Aleksandar Bačlija, Unsplash, Privatna arhiva

Autor: S.Z.