AKTUELNO

I više nego zanimljiva noć pred nama!

Milionski auditorijum i večeras na kanalu televizije Pink očekuje uzbudljivo izdanje emisije ''Narod pita'', a voditeljka Ivana Šopić će i ovo večeri ugostiti i više nego zanimljiv dvojac i nekadašnje golupčiće - Dalilu Dragojević i Anđela Rankovića.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Naime, u večerašnjem izdanju emisije "Narod pita", Dalila i Anđelo će se po prvi put zajedno naći ispred kamera, te će publika konačno imati priliku da im postavi pitanja u vezi njihovog odnosa, koji je i dan-danas jedna od glavnih tema kada je "Zadruga 5" u pitanju.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić, Jelena Simonović

Podsećanja radi, Dragojevićka i Ranković su tokom svog boravka u Beloj kući pokušali da stupe u odnos, ali im to nije pošlo za rukom, ali je hemije između njih zasigurno bilo. Iako su oboje izjavili da od njihovog odnosa u emotivnom smislu nema ništa, pojedini fanovi najgledanijeg rijaliti šou programa i dalje navijaju za njihovu ljubav.

Foto: Pink.rs

Večeras u 22h budite uz kanal TV Pink i emisiju ''Narod pita'', a ne propustite priliku da okrenete broj 0677/300-300 i pitate Dalilu i Anđela sve što vas zanima!

Autor: P.R.