AKTUELNO

Pevačica se ovim povodom na Instagramu objavila njihove romantične zajedničke fotografije uz kratak opis: "11" i emotikone srca

Za poznati estradni par, Jelenu Tomašević i Ivana Bosiljčića avgust je mesec ljubavi. Naime, oni tokom ovog meseca proslavljaju godišnjicu braka i to, kako su ranije objasnili, čak dva puta.

Naime, pevačica i glumac su se venčali 28. avgusta, 2010. godine, a Ivan je objasnio zbog čega dva puta obeležavaju ovaj, za njih bitan datum.

Godišnjicu uvek slavimo dva puta. Uglavnom se 15. avgusta zadesimo u Grčkoj, kada je po njihovom kalendaru Velika Gospojina. Priključimo se praznovanju, obeležimo dan venčanja, a onda po povratku kući, 28. avgusta, kada se po našem kalendaru slavi isti praznik, opet proslavimo godišnjicu braka (smeh)- objasnio je glumac svojevremeno.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Naš porodični prijatelj, vladika Hrizostom, izrazio je želju da nas venča tamo jer je loše podnosio putovanja. Imao je samo jednu molbu, da činu venčanja prisustvuje uži krug ljudi, pošto je već teško podnosio gužvu. Objasnili smo svatovima okolnosti i sa nama su krenuli samo roditelji i kumovi, a ostali su nas čekali u Beogradu na slavlju. Međutim kada smo stigli do crkve, iznenadio nas je prizor koji smo zatekli. Porta i okolne ulice bile su prepune nepoznatih ljudi koji su došli na venčanje. Tu su bili trubači, zastave, igralo se kolo, a svi su čekali samo nas. Svi su ušli sa nama u crkvu - ispričao je Bosiljčić nedavno za domaće medije.

Autor: Pink.rs