AKTUELNO

Nije znala šta da kaže u svoju odbranu.

Tokom današnjeg sastanka na kojem se zahtevala iskrenost zadrugara, Bane Čolak otkrio je šta je Žiža Stojanović pričala Snežani Mišković Viktoriji iza leđa.

- Što se tiče gospođe Žiže, ja sam čuo mojim ušima, života mi, ne pomerio se s mesta, kad je rekla za Viktoriju da je lečena narkomanka. Ja nisam imao priliku da joj priđem da je pitam kako je nije sramota, a Viktorija je hrani svaki dan - izjavio je Čolak.

Foto: TV Pink Printscreen

Odmah nakon ovih optužbi ustala je Viktorija, koja nije delovala iznenađeno.

- Imam potpitanje, da li je ona to rekla iz čista mira ili je neko to rekao - pitala je Viktorija, pa je Milan Milošević potvrdio Banetovu priču.

Foto: TV Pink Printscreen

Čolak je ipak nastavio da priča o drugoj strani Žižine ličnosti.

- To se desilo onog momenta kad je Viktoriji bilo loše. Anđelo je nju branio, a gospođa Žiža je pozvala nekoga i pitala:"Da li je moguće da je ona to?". A ja sam hiljadu puta čuo da je pitala:"Da li je moguće da je Milan gej?". Tako sam čuo i kad je pitala:"Da li je moguće da je Viktorija lečena narkomanka i da ne može da ustane?" - proširio je on svoju priču.

Foto: TV Pink Printscreen

Viktorija je tek tada jasno rekla šta ona misli o glumici koja je sve vreme čekala da dođe do reči.

- Ja njoj itekako skrešem, iako ima toliko godina. Ja znam da Žiža uopšte nije naivna. Ja mislim da je Žiža žestok igrač i da ima duplu priču - objasnila je Viktorija.

Foto: TV Pink Printscreen

Tek tada je Žiža uspela da se odbrani i da zatraži suđenje zbog ovog slučaja.

- Ne znam šta ovaj mali ima protiv mene. To ja nisam rekla. I taj mali će da ide na sud. Ne znam šta si hteo da postigneš - rekla je kratko Žiža u svoju odbranu, a onda ju je na kraju sastanka branila i Zorica Marković.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: SAMO JE POGNUO GLAVU! Anđela napala Dušana: Jedva čekaš da ti ona RODI DETE, a ovde ljubiš mene! (VIDEO)

U donjim snimcima pogledajte kako se cela rasprava odvijala.

Autor: V. T.

#Bane Čolak

#Snežana Mišković Viktorija

#Žiža Stojanović

'