AKTUELNO

Otvorila dušu!

Na sinoćnoj drugoj večeri muzičkog festivala "Music Week" nastupile su mnogobrojne face sa javne scene, a među njima našla se i mlada pevačica Teodora Džehverović, koja se proslavila učešćem u "Zadruzi 1".

Teodora je pre svega prikupila samo reči hvale za svoj kostim, koji je mnoge ostavio bez teksta, a zatim je stala ispred objektiva portala Pink.rs i progovorila o neprijatnim situacijama na nastupima, emotivnom životu, kao i da li uskoro stiže beba u porodicu Džehverović.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Da li je ovo prvi veći nastup na kojem će prisustvovati Nino?

Veći da, bio je on ranije na mojim nastupima, ali ne na ovako velikom. Meni je trema generalno zbog celokupnog događaja, ne samo zbog njega, Ušće je veliko, tako da meni trenutno niko nije u glavu sem ove lepe situacije. Neću ni da razmišljam, bolje mi je (smeh).

Zar je moguće da velika zvezda poput tebe i dalje ima tremu pred nastupe?

Šta znam, valjda je to nešto normalno. Verovatno i tebi koliko god da se godina baviš novinarstvom, kada dođeš da intervjuišeš veliku zvezdu - nije ti svejedno, koliko god godina radio ili bio spreman za to. Razmišljaš šta ćeš reći, da li će biti dobro, kako će proći, tako da svaki put je pristuna ta neka pozitivna trema. Razmišljaš da li će sve biti okej, imamo mnogo koreografija, mnogo promena, presvlačenja... Sve mi je to u glavi, a imamo malo vremena.

Foto: Instagram.com/teodoradzehverovic

Nino i ti ste bile jedno vreme u vezi na daljinu. Da li vas je to posebno zbližilo?

Svakako da jeste. Kada prođete nešto što je tako, onda vam sve ostalo posle dođe nekako lakše. Dobar izazov i dobra stvar je što smo videli da je naša ljubav zaista jaka i da nam problem nije bila ni ta daljina, pa ni sutra neće biti ni neki drugi problem. Lako je kad je sve sjajno, a šta ćemo kada nije? Tako da nam je to sve definitivno značilo.

Ovog leta si provela više vremena u Crnoj Gori nego u Beogradu.

Tako je. Kada je ta letnja turneja u pitanju, svi se spustimo dole u Crnu Goru, bude onako kao neki rasput, leto je, preludo, možda zvuči kao kliše, ali mogu slobodno da kažem da sam voljena od strane svoje publike, gde god da odem - bude dobro. Ali, evo, vidite sad, Beograd, specijalna prilika, specijalan koncert, previše sam uzbuđena - priča Teodora i otkiva da priželjkuje i da jednog dana zapeva u "Areni".

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Nedavno je na društvenim mrežama postao viralan snimak na kojem zaustavljaš obezbeđenje i slikaš se sa fanom, koji se popeo na binu. Da li si imala neku neprijatnu situaciju na nastupu zbog koje si se uplašila?

U suštini mi to bude neprijatno, zato što neki momak ili neka devojka poželi da napravi snimak ili uslika fotografiju, skupi hrabrost za to i onda sam u fazonu - okej, popeo se momak, ja sam mu rekla: "Uplašio si me", jer nisam očekivala nekog da sad odjedanput skoči na binu, ali nema potrebe da ga momci iz obezbeđenja nasilno guraju, sve može lagano da se reši. Protiv sam nasilja, sad kad se već dečko popeo, nema potrebe za cirkusom, da pravimo haos i da, ne daj Bože, fizički da nasrćemo na nekoga - priča pevačica, pa dodaje:

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Imala sam situaciju kada me je momak spontano "zaprosio", hteo je da napravi foru, ja sam se naljutila i pitala zašto su tako nešto dozvolili, jer ipak je to neka privatna stvar. Bolje takve stvari da ne dozvoljavaju, naravno bez bilo kakvog nasilja, ali zna se ko mene treba da prosi - neko ko je sa mnom u vezi, a ne neko ko je u publici.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Kad si već spomenula prosidbu, da li je priželjkuješ?

Pa svaka devojka to priželjkuje jednog dana, ali mislim da nema potrebe da pravim ni sebi ni svom partneru bilo kakvu presiju niti pritisak, to je nešto što bi oboje trebalo da osetimo u nekom trenutku. Ne želim da kažem ni da nije ni da jeste, prosto neka se desi kada i on to poželi, a i kada Bog kaže da je suđeno.

Rekla si jednom prilikom da je rano za bebu kada si ti u pitanju, ali šta se dešava sa tvojim bratom? Da li postaješ tetka uskoro?

Ja se nadam! Zaista se nadam, ali to su stvari kao što su i veridba, brak, deca, to su stvari koje čovek ne bi trebalo da planira ni da priča o tome, jednostavno kad se desi - desi se.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

S obizom da imaš duet sa grupom "Hurricane", kakvo je tvoje mišljenje o njihovom raspadu? One ovih dana imaju poslednje nastupe.

Meni je jako krivo što devojke nisu mogle da dođu, bile su sprečene jer mislim da imaju nastup na drugom mestu i jako mi je krivo što je to jedan od njihovih poslednjih. Žao mi je što nisu tu, žao mi je što ne mogu poslednji put da otpevam našu zajedničku pesmu. Mislim da su divne devojke, zaslužuju sve najbolje i to stvarno mislim od srca.

Foto: J. Simonović

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: Predrag Radosavljević