AKTUELNO

Obradovao svoju dragu!

Najmlađi brat Novaka Đokovića, Đorđe Đoković, zaprosio je devojku Sašku Veselinov na Kalemegdanu, a za verenički pristen je navodno izdvojio 10.000 evra.

Foto: Instagram.com/saskaveselinov

Đoković je veridbu držao u strogoj tajnosti, znali su samo članovi porodice i nekoliko prijatelja.

Iako je bilo pitanje dana kada će se njih dvoje veriti, Đole je želeo da taj korak bude veliko iznenađenje za Sašku. Kada je dobio amin od članova porodice, obavestio je dva najbolja druga i njenu najbolju drugaricu. Odlučio se za intimnu veridbu na Kalemegdanu jer ju je prvi put poljubio upravo na tom mestu na kom ju je verio. Imao je veliku tremu, ali je na kraju sve ispalo kako je zamislio - priča izvor, i otkriva da je mladi Đorđe za verenički prsten izdvojio neverovatnih 10.000 evra.
Đole je pomoć u odabiru prstena potražio od majke Dijane, da bi posle dva dana većanja i suženog izbora kupio prsten od belog zlata s velikim dijamantom koji je platio 10.000 evra. Želeo je da joj kupi poseban prsten i uspeo je da je oduševi - rekao je izvor.

Foto: Instagram.com/saskaveselinov

Čestitke mladom paru pristigle su sa svih strana, a budući da već nekoliko meseci žive zajedno, nema sumnje da će iskoristiti zajedničko vreme da organizuju svoje venčanje iz snova.

Inače, iako je bliska sa svim članovima porodice Đoković, Veselinova nije krila da je najbliža s budućom svekrvom.

Super se slažem sa svim u porodici Đoković, ali moram da priznam da sam najbliža s Đoletovom majkom. Dijanu zovem mama, ona je divna žena i imamo otvoren odnos. Tako je od samog početka i ne bih ništa menjala. Đole mi je u više navrata rekao da ne bi bilo loše da sam bliža sa Srđanom, ali radićemo na tome - rekla je Saška.

Foto: Instagram.com/saskaveselinov

Koliko je jaka ljubav Saške i Đoleta, svedoči i to što mladi par od početka veze živi zajedno.

Živela sam u centru u iznajmljenom stanu i Đole je od početka bio tu. Posle dvadesetak dana zabavljanja otišli smo zajedno na more i tamo smo bili dve nedelje. Kada smo se vratili, došao je kod mene i rekao da ne može više da prenosi svoje stvari. Stalno je dolazio s torbom i garderobom za nekoliko dana. Onda je samo rekao: „Voleo bih da nam jedna destinacija bude dom, da se nakon putovanja vraćamo u istu kuću.“ Tako smo i otpočeli zajednički život i stvarno je prelep osećaj - rekla je Saška tada.

Foto: Jelena Simonović

Autor: S.Z.