AKTUELNO

Na sinoćnoj drugoj večeri muzičkog festivala "Music Week" nastupile su mnogobrojne face sa javne scene, a među njima našao se i Relja Popović, koji je delio scenu sa svojom vanbračnom suprugom, Nikolijom Jovanović.

Reper je pred sam početak svog nastupa stao ispred objektiva portala Pink.rs i progovorio o svojim počecima, privatnom životu, ali i stavovima kojih se čvrsto drži.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Da li si mogao da pretpostaviš na početku svoje karijere da ćeš napuniti Ušće i da ćeš pevati pred tolikom publikom?

Nisam imao tu ambiciju, imao sam želju da se samo ispovedim kroz pesme koje pišem i onda je to vremenom postajalo sve ozbiljnije i ozbiljnije. Da sam pretpostaljao da će doći i do ovakvih stvari, kako su se uspesi nizali, jesam. Ne sad nešto preterano kad sam bio mlađi, ali u nekom momentu da - ističe Relja i otkriva da se vraća u studio kako bi snimio nove hitove.

Zbog nove pesme sa Nućijem, mnogi su pomislili da je zapravo u pitanju povratak "Elitnih odreda", te da ćeš ponono zapevati sa Vladom Matovićem.

Videli ste s kim je pesma, sa Nućijem, i to je to - rekao je Popović ne baš oduševljenim tonom.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Nikolija i ti vešto skrivate svoj privatan život od očiju javnosti.

Pa ne, samo pravimo razliku, privatan život je prvatan, javni život je javni, nemamo potrebu da privatnost izlažemo javnosti sem kad se vi, mediji, malo ušunjate i snimite gde pijemo kafu (smeh).

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Dosta se priča o poznatim ličnostima i njihovim rijalitijima, odnedavno su počeli i "Adaktarovi"... Da li biste vas dvoje pristali na tako nešto, da vas kamera prati 24 časa dnevno?

(smeh) Ne... Ne, nemam tu vrstu potrebe, moja potreba je da se izraznim kroz muziku, umetnost, glumu, tako da je jedina moja potreba da me kamera snima jeste ako je to u svrhu umetnosti i evo sada pred nastup, kako bih izašao u susret medijima, koji uvek izlaze u susret meni. A sad da se prati svaki moj korak, nema potrebe (smeh). Najlepše mi je ovako.

Foto: Instagram.com/nikolijaofficial

Glavna tema javnosti u poslednje vreme jeste održavanje Europrajda u Beogradu. Mnoge tvoje kolege su se izjasnile po tom pitanu, a koje je tvoje mišljenje?

Kako bih rekao, neću da iznosim mšljenje o Prajdu, ali mislim da sve vrste sloboda ljudima ne smeju da budu uskraćene i protiv sam svake vrste nasilja i uvek sam za slobodu

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: Predrag Radosavljević