AKTUELNO

Nije mogao da prećuti!

Kako je kao plamen medijima odjeknula vest, koju je Stefan Karić eksluzivno za Pink.rs otkrio, da su on i Jovana Ljubisavljević stavili tačku na svoju vezu, od tog dana više ništa nije isto u njihovim životima.

Foto: Pixabay.com, Pink.rs

Jovana se nije do danas oglašavala ovim povodom, već je sinoć na svom Instagram profilu okačila fotografiju kojom je uputila brutalnu poruku da li svom bivšem momku ili njegovim, kako se spekuliše, udvaračicama - nismo još otkrili.

Foto: Instagram.com/@ljubisavljeviceva

Ovom prilikom, Stefan je pre samo par minuta, na gorepomenutoj društvenoj mreži objavio fotografiju na kojoj je pisalo:

- Kroz život sam naučio da najbolji prijatelj moze biti gori od najgoreg neprijatelja. Da životinje vole više od čoveka. Da suza ne znači bol. Da protiv sudbine se ne može. Da ne treba biti previše iskren. Da treba imati svoje JA. Da se pazi kome se šta oprašta. Da pas i dete znaju da prepoznaju zle ljude. Da ništa ne traje zauvek. Da se sa nekim ljudima moraš oprostiti jer ti nanose bol. Da paziš kome nudiš svoju ruku i rame za plakanje. Da svaka podmetnuta noga je iskrenija nego lepa reč. Da se nikada ne kaješ za svoje postupke. Da reč ,,volim te'' ne znači ljubav. Da svako zaslužuje drugu sanšu ali ne i stotu. Da ljude, koji čine da malo vrediš, oteraš u pi**ku materinu. Da nije važno šta ti priča, već ko. I da đubre uvek ostaje đubre! - pisalo je na fotografiji koju je bivši zadrugar objavio.

Da li on sada uzvraća svojoj bivšoj ljubavi udarac ili je nešto drugo u pitanju - ostaje nam da saznamo!

Autor: Pink.rs