AKTUELNO

Drama!

U toku je emisija "Narod pita", a voditelj Darko Tanasijević je večeras ugostio Đoleta VIP Kralja, Stefana Krstovića Krleta, kao i Lazara Čolića Zolu

Darko je počeo razgovor sa Krletom o njegovom suđenju sa Marijanom Zonjić.

Ja sam čuo da si ti nastavio ozbiljan rat sa porodicom Zonjić - rekao je Darko.
Tužili su me, sad je suđenje 13.septembra. Rekla je da me je tužila zbog toga što ja nemam ništa. Njena majka me je tužila za uvredu časti, ja kažem, da ako Marijana bude pričala neke gluposti i ako bude pričala da nemam njene klipove, izaćiće sve. Izaćiće i sa devojkom gde ima klip - rekao je Krle, pa je pokazao Darku arhivu koju poseduje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si u jednom momentu rekao da si bio intiman sa njom - pitao je Darko.
Neću da kažem da nisam, kad sam već rekao, idem nazad. Zbog toga sad neću da krećem da mlatim oko drugih stvari, ali ako krenem, idem do kraja. Ja sam čuo da je neko pretio, nazvao sam njenog brata, pričali smo, ne znam ko je koga nazvao, ali mi je rekao da to što imam sa Marijanom, u to ne zalazi, ali mu je zasmetalo to što sam govorio o njenoj mami. Ne intresuje me, ne bih se izvinio da me ne bi tužili, ne opterećujem se. Izvinio sam se njenom sinu, bilo je ružno i znam kako bi bilo da meni neko kaže - dodao je Krle.

Foto: TV Pink Printscreen

Ukoliko Marijana bude nastavila sa tužbom, šta je ono što ćeš obelodaniti
Ićiću stepen po stepen, da bude zanimljivo...Dosta toga znam, znamo se osam devet godina. Nek se oglasi njena majka, otac, moja majka da nikad ja kod njih kući nisam došao do ulaska u "Zadrugu 5". Pokupio sam njene stvari i nju, pa smo krenuli u Beograd. Smuvala se sa mojim drugom na putu - rekla je Zonjićeva.
Da zakopate ratne sekire - ubacio se Đole Kralj.
Stiže mi poruka od jedne osobe koja je onako meni lojalna: "Što Zonjićkine roditelje nije intresovalo šta je radila na Brodarcu, kad su tako brižni roditelji" - pročitao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Koje su to devojke ili muškarci koji su se predstavljali kao "svetci", a vi znate da nisu - pitao je Darko.
Ja sam znao u "Zadruzi 2" i "Zadruzi 3" da se predstavljam tako - rekao je Zola.
Ne smem da kažem, dobar sam sa tom osobom, bilo bi ružno. Svi bi bili u šoku - dodao je Krle.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.

#Zadruga