AKTUELNO

Otkrila da li strahuje od porođaja!

Nakon što je odjeknula vest da je Kristina Spalević rekla "da" Kristijanu Goluboviću, ona je za Pink.rs rekla da bi se prosidba svakako dogodila i da nije trudna, pa je otkrila da li će se poroditi u inostranstvu ili u Srbiji!

Čestitam vam na veridbi. Da li možeš da mi kažeš neke tvoje prve utiske, kako si reagovala, da li si očekivala?

Nisam očekivala, sada ne, ali ja sam bila u fazonu zašto me ne zaprosiš na rođendan kroz šalu, a on kao ma kakvi to je kliše, neću, tako da nisam sumnjala da će biti sad, ali pošto on meni noću isprobava prsten na ruci, a ja spavam čvrsto, ja kao u polu snu ja sam u stvari mislila da sam sanjala reko toliko želim da me zaprosi da sam sanjala, međutim nisam. Baš sam se raznežila i bila premotivna, da li zbog trudnoće, ali tako je.

Video: Privatna arhiva

Pričali ste o tome, planirali ste svakako da se venčate i ozvaničite?

Da, da obavezno, obavezno.

Kako su reagovali vaši prijatelji, porodica i njegov sin?

Lazar mene obožava i ja njega, mi smo tu negde i generacijski blizu. Pomogao je Kristijanu oko ožrganizacije, bio je tu prepodne da ukrašavaju. Moji su naravno najsrećniji, oni Kristijana smatraju kao člana porodice, to je već naširoko poznato. Svi su srećni, nismo hteli zbog korone i svega a i ja generalno nisam taj tip za fešte, pa sam htela i rođendan da napravim za moju i njegovu porodicu. Ko je bio tu super se obradovao.

Kad budete pravili svadbu da li će to onda biti veliko slavlje?

Svadba je ipak nešto drugo, ali dobrro ja nisam ni znala da će ovo ispasti veridba, ali svadba je ipak nešto drugo, ja mislim da to treba onako da se obeleži. Pošto sam ja na početku šestog meseca mi planiramo da se venčamo pre nego što se dete rodi, ali videćemo u kakvom sam ja stanju, da li mogu neku hiper žurku da pravim, ali venčaćemo se to obavezno.

Foto: Privatna arhiva

Da li imaš tremu pošto prvi put postaješ majka? Da li si spremna, da li si dobijala neke savete?

Ja sam odgajila dva brata rođena, velika je razlika izmežu nas tako da sam ja i tad imala taj majčinski instikt jer sam dosta morala da ih čuvam. Ali naravno ovo je neki totalno drugi osećaj, ja sam baš spremna da budem majka, nemam nikakve strahove. Jedan deo trudnoće mislila sam da je problem u meni, reko nisam svesna da sam uopšte trudna, ali kad sam osetila prve pokrete bebine to je onda totalna promena.

Da li misliš da je tvoja trudnoća na neki način ubrzala veridbu i venčanje?

Svakako mislim da bi se dogodilo i to baš u ovom nekom periodu, ubeđena sam. Iskreno mi smo mislili da se venčamo sami na nekoj lepoj destinaciji ali bilo bi mi žao da moji roditelji i njegov sin ne budu prisutni. Njegova oba deteta rodila su se u inostranstvu, ali ja bih volela da se porodim ovde da bih bila u blizini naših dragih ljudi. Sigurna sam da bi svakako ostali do kraja života zajedno i da je za pet godina došlo dete, sigurno bi se verili ali možda ne bi trčali za venčanjem kao sad.

Foto: Privatna arhiva

Da li misliš da će Ivana praviti problem da se vaša deca druže?

Volela bih da se naša deca druže, ali nisam u nekom kontaktu sa njom zbog same situacije. I Kristijan je od skoro tek u kontaktu sa njom, tako da neću ja nešto tu da se mešam i stavram njegovoj ženi neke neprijatne situacije. Ne mislim da će da pravi problem, ali mislimd a će biti rezervisana i da od toga neće biti nešto posebno što opet i razumem ali bi mi bilo žao jer znam koliko mi je drago što je Lazar tu, on mi je mnogo drag i gledam ga kao nekog svog, ali i nju razumem zbog svega što smo uradili.

Kako očekuješ da se ona ponese u ovoj sitaciji i da li očekuješ da će se Kristijan i ona čuti?

Ne očekujem baš nikakvu reakciju prema meni, ni poziv. Kad bi došlo do poziva bilo bi mi samo drago, negativnije mi je iskreno ovako. Iskreno mi je čicemerno da komentarišem kako se ona oseća sad kad nisam marila ni tad kad smo to uradili. Svakako je drugačije kad upoznmaš nekoga jer kad ne vidiš nekog nije to to, ali kad smo se upoznale pitala sam sebe da li je moguće da sam to uradila.

Foto: Privatna arhiva

Autor: M.M.