AKTUELNO

Iznenadila je mnoge.

Pevačica Maja Berović je početkom meseca odputovala u Ameriku, gde bi trebala da održi nekoliko nastupa.

Foto: Promo

Kako smo saznali, u planu je bila turneja u trajanju od mesec dana i osam nastupa, koliko je bilo planirano, ali je zbog velikog interesovanja dogovoreno još dva nastupa, pa će se Maja, zajedno sa Jala Bratom i Bubom Korili, koji su odputovali sa njima, verovatno zadržati i duže nego što je planirano.

Prva dva nastupa je popularna pevačica održala je u Njujorku i Des Moinesu, gde su sale bile ispunjene do poslednjeg mesta, što se najbolje vidi na snimcima i fotografijama koji su pred vama.

Foto: Promo

Pročitajte još:DOZLOGRDILO JOJ PA PRIZNALA: Teodora otkrila šta je radila sa Ćazimom! (VIDEO)

- Prezadovoljna sam odazivom ljudi na nastupima, mada nisam ni sumnjala da će biti dobro, jer već tri godine je moj tim dogovarao ovu turneju. Kako sam ovde i u Evropi dosta nastupala, nikako nismo mogli da se dogovorimo oko termina, pa evo konačno smo uspeli da se uklopimo i drago mi je da jesmo. Publika me je odlično dočekala i drago mi je što sa istim žarom pevaju i nove, kao i moje stare pesme - rekla nam je zadovoljno Maja.

Foto: Promo

S obzirom na to da vlada veliko interesovanje za Majine nastupe, postoji mogućnost da Maja uskoro ponovi turneju u Americi, jer unapred dogovoreni nastupi u Evropi je sprečavaju da ostane duže ovaj put!

Autor: Pink.rs

#Amerika

#Maja Berović

#pevačica

'