AKTUELNO

Mašala!

Biće srećan samo onaj ko ima svoju baštu i bunar u dvorištu. Dolazi nam takvo vreme. Ovo je vreme koje ne sluti na dobro. Ja ne znam da li će ikada biti kao što je bilo, a ono što ja vidim ispred nas, nije ništa dobro. Ne mogu da budem optimista kad ništa ne štima. Mi još i nekako guramo, ali ja dosta putujem po svetu i mogu da vam kažem da ništa više nije isto.

Ovako je legenda narodne muzike Vesna Zmijanac započela grupnu izjavu pre samog početka sinoćnjeg koncerta na Roštiljijadi.

Foto: TV Pink Printscreen

Evo, iako mi traže, ja ne mogu da u ovakvim vremenima pevam svoju pesmu "Vreme je da živim". Tamo je negde rat, ovamo je negde suša, na trećoj strani korona, a ja ću hu-hu-ha-ha. Ne ide to. Ipak sam ja previše odgovorna - kazala je pevačica.

Ona je dodala i to da je protiv pevanja na trgovima za gradske pare, samo nekoliko sati pre nego što je zapevala na uvce gradonačelniku Leskovca Goranu Cvetanoviću na leskovačkoj roštiljijadi. Nakon što su ti snimci zapalili društvene mreže, u komentarima već kreću da se sprdaju s pevačicom nazivajući je "Vesnom Zmijanac za četiri osobe", aludirajući na legendarnu scenu u "Tesnoj koži".

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Ja sam svuda isto plaćena, pevala na trgu ili u diskoteci. Ima pevača koji dosta naplaćuju, ne znam iz kojih razloga. To nije okej i mislim da bi trebalo da honorari budu normalni, a ne da se dižu u nebesa kada se peva po trgovima. Ja to ne radim - poručila je Vesna.

Inače, pevačica je za svoj nastup na nezavršenom gradskom trgu, a koji je pratilo više hiljada ljudi, bila plaćena 5.000 evra.

Autor: P.R.