AKTUELNO

Šokantno!

Slava pevača Darka Lazića ne jenjava već godinama, a mnogi ga i dalje smatraju jednim od naših najboljih vokala, te naslednikom pokojnog Šabana Šaulića. On ide u korak s vremenom, pa tako snima i nove pesme modernijeg žanra, a kako se da primetiti i radi punom parom.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Ipak, i pored velike popularnosti Darka konstantno prate priče o navodnom konzumiranju nedozvoljenih supstanci, te prevelikoj količini alkohola. Pevač je u više navrata demantovao ove navode, dok su se druge strane pojavljivali i napisi o tome da je pod opijatima dolazio na nastupe na kojima je jedva pevao, da mnoge unapred zakazane nastupe nije ispoštovao, kao i razni navodi o njegovim navodnim sukobima sa menadžerima i vlasnicima lokala u kojima nastupa.

Na društvenoj mreži Tviter sada su isplivali kompromitujući snimci sa jednog od Lazićevih nastupa, koji ipak svedoče u prilog nekim od prethodnih navoda koji su se pojavljivali u medijima.

Naime, ono što je vrlo upečatljivo na snimku, čak i za osobe koje su laici kada je muzika u pitanju, je to što Lazić na njima veoma falšira, čak i viče i muči se dok peva. U pitanju su njegove pesme i hitovi njegovih kolega, pa je time sve još čudnije, a ispod ovih videa komentari korisnika su poražavajući za pevača poput Lazića.

Većina korisnika navodi da je Darko ili pod dejstvom alkohola, ili narkotika, a njegove falševe i neartikulisani vokal nema ko nije primetio.

- Darko je očiti primer kad ti bog da sve, a čovek to pogazi. Onda sledi povratak na stari početak; Belo oko njega sve je belo; Kako je operisao želudac nema više taj glas, tu snagu u glasu i boju; Drž' se za mikrofon Dare; Tako dobar glas, a lik lagano propada; U jednom klubu je jedva otpevao sat vremena; Nema leka apoteka, a nema ni crna reka; Ovaj Darko na ovom nastupu sve živo pevao falš...? Droga, alkohol ili nesto treće - bile su tek neke od negativnih kritika na Lazićev račun, dok je bilo i onih koji su mu pružili podršku, a vi proceniti sami njegovo izvođenje na sledećim snimcima.

Foto: Tanjug/Tanja Valić, Pink.rs

Podsećanja radi, Darko Lazić je u maju ove godine postao jedna od glavnih tema pošto se, po puštanju iz pritvora, vozio bez sigurnosnog pojasa, a onda je u jednom klubu u Austriji navodno i napao gitaristu - opet pod dejstvom alkohola... Pojavile su se i priče o tome kako meštani Brestača smatraju da je „čista sreća što do sad još nikog nije ubio" koliko divlja u saobraćaju, te što je i sam ostao s glavom na ramenima.

Autor: Pink.rs