AKTUELNO

Iskrena!

Tea Tairović danas ponosno nosi titulu kraljice bakšiša, a njene pesme na Jutjubu broje i po 80 miliona pregleda. Međutim, koliko je težak bio njen put do uspeha, pevačica je sada priznala kada se prisetila svojih početaka i poslovnih neuspeha.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- Nastupam svakog dana, izgubila sam orijentaciju koji dan u nedelji, a koji je datum. Iskreno, izdržavam taj tempo mnogo bolje nego što sam mislila, jer brinem o zdravlju i trudim se da se zdravo hranim. Srećom, i kada se ugojim, ja otprilike isto izgledam, ali moram priznati da to teškom mukom održavam - rekla je najpre pevačica koja je potom otkrila da je ponosna na svoj dosadašnji uspeh.

- Jako sam zadovoljna kako je prošao moj prvi album. Mislim da se rad uvek isplati, svačija karijera je puna uspona i padova, uverena sam da se sreća zaslužuje. Moja karijera nije išla uvek uzlaznom putanjom, ali ja učim da budem zadovoljna i zahvalna. Ozbiljan sam radoholičar - rekla je pevačica, koja je potom priznala da je svojevremeno razmišljala da odustane od pevanja.

Foto: TV Pink Printscreen

- Tokom proteklih godina nagledala sam se tuđih uspona i padova, dok sam ja stagnirala. Patila sam u tom periodu, dolazila sam u iskušenje da odustanem od svega. Mislila sam: "Kako je moguće da stojiš u mestu i dalje i gledaš kako drugi prolaze pored tebe". Međutim, na kraju kao nagrada za sav rad dođe veliki uspeh. Iako sam često sumnjala u sebe, uvek me je na estradi održavala ljubav prema muzici i uverenje da sam za ovaj posao stvorena - poručila je Tairovićeva, koja je otkrila da joj za razliku od poslovnog, na ljubavnom planu ne cvetaju ruže.

- Momci nemaju prilike da mi priđu, jer se nigde ne krećem. Ne izlazim po klubovima, čak ni na plaže nisam išla. Nekada mi fali ljubav, ali ja sam u emotivnom životu sve radila kako ne treba. Kao jako mlada sam imala ozbiljne veze, a sada kada je vreme da razmišljam o tome, ja nemam nikoga. Iskreno, nemam preterano ni volju za to. Skroz sam pogrešila kada je ljubav u pitanju, sve sam kontra uradila. Mislim da se nikada neću udati - zaključila je ona.

Foto: Pink.rs, Instagram Printscreen

Iako se mnoge njene kolege žale na incidente koje doživljavaju na nastupima, Tea je istakla da nikada nije imala problem s gostima.

Prihvatila sam nadimak kraljica bakšiša. Nisam imala neprijatnosti na nastupu, ja sam osoba čiji je posao da animiram ljude. Nemam problem s pijanim gostima i ne plašim se incidenata - rekla je ona.

Tea je istakla da podržava ljudska prava i različitosti, te da bi rado zapevala na Paradi ponosa.

Naravno da bih nastupala na Paradi ponosa. Jako sam tolerantna i poštujem sve različitosti. Uvažavam tuđe izbore i rado bih pevala tamo - objasnila je.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Autor: P.R.