AKTUELNO

Pevačica Sandra Rešič rešila je da obraduje svoje fanove, te je nedugo nakon izlaska iz pete sezone "Zadruge"

Pevačica Sandra Rešič rešila je da obraduje svoje fanove, te je nedugo nakon izlaska iz pete sezone "Zadruge" ušla u studio i snimila novu pesmu koja još uvek nije objavljena, a već je postala veliki hit - "Prerano" je otpevala uživo, uz pratnju na klaviru, što je bilo više nego dovoljno da uđe na trending na Jutjubu i izazove mnoštvo komentara na mrežama.

Reč je o emotivnoj baladi, a mnogi su zbog stihova koje Sandra emotivno peva zaključili da je pesmu posvetila Anđelu Rankoviću, sa kojim je otpočela vezu uoči kraja "Zadruge", međutim raskid je usledio samo nekoliko dana nakon izlaska. Uzme li se u obzir da deo Sandrinih pratilaca veruje da je pesmu posvetila Anđelu, nije teško zaključiti na koga se odnosi komentar Goce Džehverović, sa čijom je ćerkom Teodorom Džehverović maneken bio u prvoj sezoni "Zadruge".

Foto: Pink.rs

Naime, jedan od stihova koje Rešićeva peva glasi:"Biser je biser i u blatu", na šta je Džehverovićeva imala zanimljiv komentar:

Ja ću da ti kažem, ne bacaj bisere ispred svinje, svinje ne znaju šta su biseri... Zgaziće ih, zdrobiće ih, ni okom neće trepnuti - poručila je Gordana Džehverović, a da li je mislila na Anđela, svog bivšeg, nesuđenog zeta, procenite sami.

Autor: D. T.

#Anđelo Ranković

#Goca Džehverović

#Sandra Rešić