AKTUELNO

Konačno su neke stvari jasnije...

Nije tajna da je svet već godinama lud za porodicom Kardašijan, a kroz njihov rijaliti možemo pratiti svaki korak ove slavne i kontroverzne porodice. Ipak, da i Srbi "konja za trku imaju" potrudila se produkcija televizije Pink, pa tako od sinoć imamo prilike da pratimo život intrigantne porodice Adaktar.

Adam Adaktar, ili kako je sam sebe prozvao "The God of Eyebrows" (Bog obrva), za vrlo kratko vreme uspeo je da od kozmetičkog salona i popularne trajne šminke stvori čitavu imperiju i bogatstvo, a samim tim proslavi i ostale članove porodice. Njegova popularnost počela je na Instagramu, pre svega zbog saradnje sa mnogim poznatim imenima iz srpskog šoubiznisa, koje su spremne da izdvoje i nekoliko stotina evra za samo jedan tretman u njihovom salonu.

Foto: Moshi Creative

Luksuz i izobilje u kojem porodica Adaktar živi u vili na Dedinju svakodnevno privlače pažnju javnosti, ali i pored tolike popularnosti i aktivnosti na društvenim mrežama, ova porodica ima neke tajne. 

O Adaktarovima se do skoro znalo jako malo, međutim od najave porodičnog rijalitija, medijima nije trebalo mnogo da počnu raspetljavati klupko tajni, koje ova porodica, kao i svaka druga ima. Ono o čemu se najviše spekuliše jeste da je kompletna porodica promenila imena i prezimena, kako bi se svi zvali na slovo "A". Svoja prava imena i poreklo još uvek kriju, a zašto je to tako saznaćemo upravo u rijalitiju Adaktarovi. 

Mi smo pokušali da raščevijamo porodično stablo Adaktarovih, te fanovima ove porodice približimo u kakvoj su vezi brojni članovi. 

Foto: Instagram.com/adaktar_official

Adam Adaktar je rođen 3. februara 1998. godine u Čačku, i ima sestru Viktoriju, kao i brata čije je ime prava enigma. Adam je studirao umetnost, a kako je istakao, u dodir sa tetoviranjem i trajnom šminkom obrva došao je još kao trinaestogodišnji dečak. Današnju suprugu Anđelu, upoznao je na studijama, ubrzo su se zaljubili i ušli u vezu, koja je godinama kasnije krunisana brakom i troje dece. Od majčinog lokalnog biznisa uspeo je da stvori čitavu imperiju, zahvaljujući kojoj cela porodica danas živi u izobilju i bogatstvu. 

Adam ne krije da mu je majka životna podrška, a nedavno je izjavio i koji savet mu je dala još kao dečaku, te je shvatio da će u životu morati da zaradi za sve što bude poželeo da ima. 

Moja majka i ja mnogo razgovaramo i nema nekog određenog saveta koji mi je dala, ali sećam se da mi je jednom na moju konstataciju da je nešto bilo skupo rekla: "Nije to skupo, ili imaš pare za to ili nemaš"- ispričao je Adam u jednoj emisiji.

Bog obrva nije krio da mu je detinjstvo bilo otežano zbog toga što nije bio prihvaćen u svom okruženju, a često je bio i žrtva vršnjačkog nasilja. Mnogi smatraju da je upravo to razlog odluke da prezime Marjanović promeni u Adaktar. 

Foto: Instagram.com/alis_adaktar

Alis Adaktar je zapravo matica porodice, kao i začetnica ovog unosnog biznisa. Alis, čije je ime bilo Bobana Đokić, je davne 1994. u rodnom Čačku otvorila salon za tetoviranje obrva, a bavila se i ubrizgavanjem botoksa, kao i drugim manjim estetskim intervencijama.

Ona danas vodi čitavu papirologiju sva tri salona koja su u vlasništvu porodice, a ljubav prema umetnosti i ulepšavanju je sinu Adamu usadila od malih nogu. 

Gledajući majku, ja sam sa 13 godina počeo po papirima da crtam obrve, ceo život sam u tome - izjavio je svojevremeno Adam.

Kada je od lokalnog salona uspeo da napravi imperiju, Adam je salon za tetoviranje obrva preuzeo na sebe, dok je Alis osnovala frizerski salon pod svojim imenom. 

Foto: Instagram.com/ adaktarviktorija

Viktorija Adaktar takođe Alisina ćerka, odnosno Adamova sestra i jedna od samo tri člana koja nije promenila svoje ime. Iako je porodica pokušavala da sačuva za sebe, u javnost je isplivala informacija da je Viktorija dugo bila u lošim odnosima sa ostalim članovima porodice, a jedno vreme navodno nisu ni komunicirali. Ipak, kada je porodica popela biznis sa obrvama na zavidni nivo, sestra je ponovo uspostavila kontakt i pridružila se firmi. 

Foto: Instagram.com/vanjaadaktar

Vanja Adaktar je Alisina sestra, odnosno tetka Adama Adaktara. Vanja ima veoma važnu ulogu u porodičnom biznisu, budući da je na direktorskoj poziciji čitave imperije. O bliskosti sestara dovoljno govore objave na društvenim mrežama pored kojih Alis i Vanja često imaju izlive emocija jedna prema drugoj. 

Kada smo Vanja i ja bile male, maštale smo o tome da obiđemo čitavu Azurnu obalu, ali smo se složile da bi to imalo smisla jedino kada bismo išle kabrioletom. Kada sam odlučila da je vodim na ovo putovanje, shvatila sam da imamo kabriolet, iste želje, tako da nas je put jednostavno vodio ka našim snovima. Poenta cele priče: "Sanjajte velike snove" - poručila je Alis Adaktar.

Foto: Instagram.com/araadaktar

Ara Adaktar je Vanjina ćerka, dakle Adamova sestra od tetke. Iako je veoma mlada, porodično stablo se ne završava sa lepom Arom, čije je ime nekada bilo Tara, budući da ima i mlađih članova popularne porodice. 

Titula Prve dame Adaktarovih pripala je prelepoj Anđeli, koja je po ocu poreklom Ruskinja. Anđela je upoznala supruga na studijama, a nakon što je pristala da se uda za njega i zvanično postane gospođa Adaktar, rodila mu je i troje naslednika. 

Pored "Boga obrva" javnosti je Anđela najzanimljivija. Uvek svedena, povučena, sa damskim stilom i nesvakidašnjom lepotom, Anđela je samo na Instagramu uspela da prikupi preko 70 hiljada pratilaca, a o njenoj vitkoj figuri i posle tri porođaja se svakodnevno polemiše. 

Ipak, ono što je isplivalo u javnost jeste podatak da je Anđela dugo živela u Zemun Polju, vrlo običnim i skromnim životom, a kako su pojedini domaći mediji preneli, komšije ovog beogradskog naselja nemaju lepe reči za nju i njenu porodicu. Anđela o svojoj porodici nikada ne priča, a na mrežama se može naći samo jedna fotografija na kojoj je sa svojom majkom. Upravo zbog toga što čuva svoju i privatnost svoje porodice, počela su nagađanja da se Anđela stidi skromnog porekla i uslova u kojima je nekada živela. Ove navode gospođa Adaktar nikada nije potvrdila, niti demantovala. 

Foto: Instagram.com/adaktar_andzela

Azia, Aro i Arena su najmlađi članovi porodice, odnosno Adamovi naslednici. Već je poznata priča da je Adaktar na bizaran način otkrio pol prvog deteta, a sina Azija je dočekao sa automobilom marke Maserati ofarbanim u drečavo plavu boju. Nekoliko godina kasnije je njegova majka Alis za otkrivanje pola trećeg deteta, isti taj automobil ofarbala u svetlo roze boju, bez Adamovog znanja što je Boga obrva, kako ga mnogi nazivaju, veoma razljutilo!

Adam ne bi bio Adaktar da nije našao rešenje, pa je kao od šale kupio novi džip i to marke „Mercedes-Benz G 500“ vredan tričavih 200.000 evra!

Foto: Instagram.com

Za kraj smo ostavili Nadalinu Adaktar, zapravo najstarijeg člana porodice, odnosno Adamovu baku. Ponosni unuk je čak objavio fotografiju svoje bake kako radi tretman obrva u porodičnom salonu, što su mnogi pozdravili, budući da je u pitanju starija gospođa, koja ipak drži do sebe i svog izgleda. 

Autor: M.M.