AKTUELNO

Otvorio dušu o svemu što je obeležilo njegov život proteklih meseci!

Nikola Grujić Gruja otkrio je kakve planove uima u vezi svoje karijere, šta se dešavas na njegovom emotivnom planu, kao i ko je famozna osoba koju naziva "šećer".

Nedavno je nastala ''afera šećer'', kačio si razne video-klipove zajedničke podrške koju ste imali Mima i ti, što je na kraju i ona uradila. Mima se davno snimila uz tvoju pesmu, u kakvom ste sada odnosu?

Foto: Pink.rs/N.Žugić

Čestitala mi je rođendan, kasnije je moja Teodora doživela tu nezgodu, Mima je bila tu da pruži podršku To je neka najpovršnija komunikacija, koju smo imali. Što se tiče moje pesme koju je snimila za društvene mreže, verovatno joj se sviđa, ona je i ranije volela da pevuši moje pesme. Što se tiče tog tik-tok-a, ja je ne pratim na toj društvenoj mreži, okačio sam par snimaka na kojima pevam, nisam preterano aktivan tamo - rekao je Gruja.

Ko te to sada zove? Okreni ka kameri da se vidi, piše "Šećer", smeš li da pokažeš? Da li je to Mima?

Posle ću da se javim, možete da posumnjate, možda je neko drugi u pitanju - kazao je Gruja.

Sanja Grujić je rekla da joj se Mima poverila da se čuje sa nekim, tebe sada zove neko pod nazivom "Šećer", sada možemo da poverujemo da si imak u kontaku sa Mimom. Kako ti se sestra oseća nakon nezgode?

Slomljeno joj je levo koleno i ligamenti su uništeni. Trenurtno je kod kuće, ima gips na nozi. Ušivali su je, još uvek ima ogrebotine i oderotine - rekao je Gruja.

Foto: Pink.rs

Šta si joj prvo rekao, kada si je ugledao?

U tom mometnu ja nisam bio u Opovu, već kod mog drugara u studiju. Meni nije bilo dobro, tata me je smirivao.

Foto: Pink.rs/N.Žugić

Taj isti dan se Miminom deki desila nezgoda, da li znaš za to?

Da, par sati nakon nezgode koja se desila mojoj sestri, desilla se nezgoda njenom deki. Koliko ja znam, udario ga je neko motorom, zadobio je lakše povrede. Malo sam se uplašio, čovek je stariji, ali je ipak sve dobro prošlo. Tada smo se Mima i ja čuli, ona mi je pružila podršku, ja sam njoj, to je ljdski - kazao je Gruja.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Opet ze zove isti broj, da li ćeš se sada javiti?

Možda prilikom nekog drugog intervjua, sada nije vreme za to - rekao je Gruja.

Da li misliš da vas dvoje ne možete da obnovite svoju vezu, bar da raspravite sve što imate?

Nas dvoje imamo površnu komunikaciju. Sve što imamo da rešimo, rtešićemo samo isored kamera. Ona meni govori jedno, a kada je ispred kamera, govori sasvim neku drugu priči. Ja sam svoj brak zaista završio, sve one priče koje su govorili za mene su zaista budalaština, ja sam sve što sam rekao dokazao - kazao je Gruja.

Foto: Pink.rs

Kakav je tvoj odnos sa Ljiljom, tvojom bivšom suprugom?

Sada ću nešto ekskluzivno otkriti. Ona je išla kod jednog astrologa, koji joj je rekao kako će se sve odvijati. Ispričao joj je da će se naš brak okončati početkom ove godine, rekao je datum kada ću učiniti preljubu sa nekom devojkom, a to je Mima. Sve je pogodio, kazao je da ćemo se ta devojka i ja posvađati, pa opet pomiriti, sve je pogodio. Sad razmišljam da ga pozovem, možda če meni reći šta mene očekuje po pitanju karijere. Mene je samo zaprepastilo jer je on rekao da nas očekuje neka katastrofa uskoro, ne znam samo šta može gore da bude od onoga što se već desilo. Ceo dan razmišljam o tome. Možda da ga pitam kada ću ja postati zvezda, ali sam ubeđen i bez njega, da ću to biti. Zvezda može samo da se bude nakon višedecenijske karijere, ako me zdravlje posluži, mislim da ću sve svoje ciljeve ostaviti - kazao je Gruja.

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.Žugić, S.Z.