AKTUELNO

Jovana pokazala svoj omiljeni kutak!

Pevačica Jovana Tipšin već dugi niz godina je na estradi pa je, gde god da se pojavi, mnogi prepoznaju. Vremenom je naučila da se nosi sa tim, ali joj je dom na Banjici ipak utočište posle svega što proživi na koncertima i ulici.

Kada sam u Beogradu i nisam na putu najviše vremena provodim u svom dnevnom boravku koji sam sa ljubavlju godinama ulepšavala. To je moja oaza mira - kaže Jovana koja o svakom detalju vodi računa pa je tako njena omiljena prostorija ispunjena ikonama, ukrasima i detaljima koje je donosila sa raznih putovanja.

Foto: Instagram.com/Jovana Tipšin

Za razliku od mnogih koleginica, ona ne krije da voli kuhinju ali da nema vremena koliko bi želela.

Kada mi poslovne obaveze dozvole, volim da pripremam zdravu i ukusnu hranu za sebe i svoju porodicu, priznaje jer vodi računa o zdravlju prvenstveno, a zatim i o figuri.
Uživanje mi je da svakodnevno održavam higijenu stana dok velika spremanja prepuštam ženi koja se godinama profesionalno time bavi, iskrena je pevačica.

Foto: Instagram.com/Jovana Tipšin

Jovana kaže da posao ne unosi u kuću, pa čak ni za svoju dušu ne zapeva u kući, ni pod tušem u kupatilu.

Ne, jer odvajam privatnost od posla tako da pevam izključivo pred koncerte u studiju, kroz osmeh kaže ova pevačica koja je pažljivo birala u kom delu Beograda će kupiti nekretninu.

Ona se vodila time da želi dom u kome će se svi osećati prijatno, a u kojem će najviše uživati da provodi vreme skrivena od radoznalih pogleda.

Stan u kome živim je upravo takav: svetao, pun topline i sa dovoljno privatnosti za mene i moje ukućane.

Foto: Instagram.com/Jovana Tipšin

Kada nije u stanu, Jovana uživa punim plućima kao pravi hedonista.

Slobodno vreme koristim da se kvalitetno odmorim od putovanja i posla koji je lep ali me mnogo iscrpljuje. Puno šeam, provodim vreme u prirodi i koristim usluge SPA centara. Družim se sa malim brojem ljudi, ali dobrih i pozitivnih, kaže ona što nam je nametnulo pitanje o prijateljstvima na estradi koja su retka.
Sigurna sam da ih ima jer poznajem takve kolege. Ja, ipak, volim da svoje prijatelje pronađem van estrade. Bogu sam zahvalna što imam tako dobre i iskrene prijatelje pored sebe, zadovoljno kaže Tipšin i dodaje:
Iskustvo mi govori da smo mi i svet oko nas satkani od energije. Kako će je ko od nas koristiti zavisi od ličnog pristupa, od vere i afiniteta.

Autor: M.M.