AKTUELNO

Iskrena do koske!

Pevaćica Dijana Janković, poznatija kao Didi Džej, otkrila je da je istina da je svetska zvezda Lejdi Gaga nosila majicu iz njene kolekcije, ali je otkrila i svoje mišljenje o aktuelnim temama u Srbiji.

Foto: Pink.rs/N.Žugić

Dijana Janković, poznatija kako Didi Džej, priznala je da je oduševljena što je Srbija konačno prepoznala njen veliki uspeh u svetu, a kako sama tvrdi, najveća podrška joj je gej populacija.

S obzirom da večeras počinje rijaliti "Adaktarovi", Didi je iznela svoje mišljenje o pomenutoj porodici i rekla da očekuje fantastičan šou koji je potpuno drugačiji od drugih.

- Sviđa mi se što je to nešto drugačije i potpuno novo na našim prostorima - kazala je Didi Džej pa se osvrnula na odnose sa koleginicama:

Foto: Moshi Creative

- Ja nikada nisam imala protiv svojih koleginica, ja nisam zavidna osoba, želim sa svima da budem fer, svima želim sve najbolje - kaže Didi Džej.

- Na meni je sve prirodno, ako se nekome sviđam se, tako je kako je, ali podržavam da ukoliko neko želi nešto da promeni na sebi to i uradi. - kaže ona pa je otkrila šta je poklonila Lejdi Gagi:

Foto: Pink.rs/N.Žugić

- Poklonila sam joj haljinu iz moje kolekcije i majice, tako da to mi je najveći uspeh u modnom svetu - završila je ona.

Kada je reč o proširenju porodice i o tome da li ona to zapravo želi, pevačica je imala da kaže:

- Pa ne znam, to se nikad ne zna. Kod mene ide sve spontano, naravno svi bi voleli da imamo što više dece u životu, ali mi je karijera na prvom mestu. Ja se uvek pritajim, kada nešto veliko radim - istakla je ona.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.