AKTUELNO

Komšinica je opčinjena njenim bratom!

Pevačica Barbara Bobak postala je poznata javnosti nakon što je uplovila u vezu sa Darkom Lazićem. Oni su se i verili, ali je veza ubrzo "pukla", a sada su komšije zazvezale jezik o Barbarinoj porodici.

Mnogo dobra porodica, ni sa kim nisu u svađi. Evo koliko već živim ovde nikad nijedan skandal nismo čuli o njima, osim to kad je Barbara ušla u vezu sa Darkom, al tad je on već raskrstio sa Marinom Gagić. Ne mogu da kažem da su prebogati ljudi, imaju sasvim dovoljno. Jedna prosečna porodica koja je po prirodi baš vesela. Kad organizuju slavlja, i ona zapeva, celo naselje uživa - rekao je komšije srednjih godina, a nadovezala se komšinica koja je već neko vreme opčinjena Barbarinim mlađim bratom.

Foto: Pink.rs, Instagram.com/barbara.bobak

Njen brat je prelep, i ona je prelepa. Zaslužuje dečka koji će da je podrži u svemu. Pesme su joj hitovi, prosto gaji karijeru bez skandala. Bravo za nju! Nismo ni sumnjali kad je počinjala - rekla je devojka, a bliska komšinica je otkrila da je u porodici Bobak ipak majka glavna:

Foto: TV Pink Printscreen

Svetlana je glavna tu, ona je opasna. Žena za primer, ona je zaslužna što Barbara onako drži do sebe. Znaju je ljudi iz Futoga. Ne pada jabuka ispod kruške - završila je ona.

Autor: M.M.