AKTUELNO

Pevačica nije znala šta ju je snašlo.

Među zadrugarima danas se povela rasprava o odnosu Teodore Džehverović i Ćazima Osmanija, na čijoj je jahti bila, o čemu je prvo pisao portal Pink.rs.

Foto: TV Pink Printscreen

U sve to se uključio i Bora Santana, koji je tvrdio da zna mnogo toga o tome, zbog čega su ga i pevačica i Anđelo Ranković napali.

- Nije sprdnja, bolje nemoj da pričam ništa. Ali ispričaću kada dođe dan. Kraj. Bolje znam nego bilo ko - rekao je Bora i dodao da zna i za njenu vezu sa reperom Vukom Mobom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ipak, tada se uključio Nemanja Đerić Đekson, koji je upućen u tu priču i izjavio da Bora laže.

- Ljudi, Teodora i Vuk Mob nisu imali ništa konkretno. Oni su se muvali, ali nisu imali ništa konkretno - rekao je Đekson, a Milan Milošević je dodao da je Teodora bila do ušiju zaljubljena u repera.

Foto: Privatna arhiva

Teodora se branila i negirala sve, a onda se uključila i Saška Karan, koja takođe zna za njen i Mobov odnos.

Foto: TV Pink Printscreen

- On nije mogao da se otrese od tebe - dodala je Saška, ali onda Đeskon ponovo izjavio da se njih dvoje nisu ni poljubili, pa je Teodora ispričala svoju verziju priče.

- Nije bitno da li smo on i ja nekad osetili neku energiju, ali nisam bila zaljubljena. Dečko izgleda dobro, ali da sam bila zaljubljena - nisam. Eto, Đekson zna celu priču i to što je rekao je na mestu. Da sam bila zljubljena to je glupost belosvetska - otkrila je Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: DA LI LIČE? Ovako izgleda ćerka Lepog Miće! (FOTO)

U snimku pogledajte kako je protekla njihova svađa.

Autor: V. T.

#Reper

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

#Vuk Mob

#pevačica

'