AKTUELNO

Odbija da prizna, ali tu su dokazi!

Đina Džinović, ćerka modne kreatorke Meline i kralja narodne muzike Harisa Džinovića, od svog pojavljivanja u medijima privlači veliku pažnju javnosti.

Pored toga što je ćerka poznatih ličnosti, ona je veoma aktivna na društvenim mrežama.Njena lepota i vitka linija definitivno su joj pomogli da se probije u moru influensera i sada na instgramu ima čak 113 hiljada pratilaca.

Ona je imala neke nesigurnosti koje je odlučila da koriguje pre nego što se upustila u javni život, pa je još pre navršene 18. godine odlučila da uradi usta.

Dugo je odbijala da prizna, ali je onda jednom prilikom na storiju otkrila da je ubrizgala 3 mililitra hijalurona kako bi joj usne izgledale lepše i punije.

Foto: Instagram.com/djinadzinovic

Pošto ne želi da stvara sliku mladim devojkama kako je oduvek bila "savršena", često postavlja slike iz ranijeg perioda.

Nekad je imala problem sa gojaznošću, pa se pridržavala strogih dijeta i redovnih treninga, ali ono što nije uspela da reši su hip dips, odnosno udubljenja na kukovima.

Foto: Privatna arhiva

Ona je odlučila da taj problem pošto poto sankcioniše te se podvrgla estetskoj korekciji hijaluronom. U jednoj poznatoj klinici u Beogradu ubrizgala određenu kubikažu hijaluronskih filera u kukove kako bi dobila Kim Kardašijan efekat.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Iako govori da sa svojim pratiocima sasvim otvoreno priča o svemu, mnogi misle drugačije.

Spekuliše se da je Đina korigovala i nos jer su slike od pre i slike od sad poprilično drugačije. Nos joj je ranije bio veći i imao je grbu, a sad je dosta ravniji i prćastiji.

Foto: Twitter.com/4GLIc4tUAnIRSvf

Foto: Instagram.com/djinadzinovic

Autor: M.M.