AKTUELNO

Igor je oduševljen Milanovim predlozima i organizacionim sposobnostima.

Milan Popović i Igor Kojić, bivši partneri Severine Vučković, udružili su snage i postali bliski prijatelji, a uskoro i poslovni saradnici. Kralj bakra i sin Dragana Kojića Kebe provode zajedno vreme na Hrvatskom primorju, pa su im tokom druženja sinule razne ideje. Prema rečima izvora, biznismen iz Vršca ima nameru da otpočne novi biznis s Kojićem.

Foto: Kobra, Instagram Printscreen

- Otkako su se sreli i rešili sve nejasnoće koje su imali, Milan i Igor su tokom razgovora zaključili da imaju mnogo zajedničkih interesovanja. S obzirom na to da Kebin naslednik ima odlične mendžerske sposobnosti, a Milan novac, došli su na ideju da pokrenu i neki zajednički biznis. Još o tome ne žele da iznose detalje u javnost. Dovoljno je i ovo što su zajedničkim fotografijama pokazali da su na istoj strani, a o poslu ćete čuti uskoro - priča sagovornik. Prema njegovim rečima, Igor je oduševljen Milanovim predlozima i organizacionim sposobnostima.

Foto: Instagram.com/igorkojic

- Sve loše što je Igor čuo o Milanu je palo u vodu kada su se lično upoznali. Kojić je fasciniran Milanovim likom i delom. Satima su pričali i došli su na neke ideje koje će se uskoro realizovati. Ne znam koliko im je Severina bila tema, ali sigurno da su se i njom bavili. Takođe, na rođendanu kod Igora su se svi lepo proveli i sada nastavljaju druženje. I kada budu sklapali zajedničke poslove, sve to će regulisati ugovorom kod advokata, tako da i jedna i druga strana bude sigurna - završava sagovornik.

Hrvatski mediji i dalje spekulišu da će se Igor pojaviti na predstojećim suđenjima Milana i Severine i kao Popovićev ključni svedok, koji bi još jednom pokušao da ospori zajedničko starateljstvo koje imaju nad sinom. Iako je tokom prvog suđenja 2020. godine Milan dobio puno starateljstvo nad detetom, godinu dana kasnije sud je doneo odluku da se o sinu pevačica i biznismen staraju zajedno. Ni Milan, a ni Igor, niti njegova porodica Kojić, neće javno da se oglašavaju.

Autor: M.K.