AKTUELNO

„Aladin“, omiljeni crtani film svih generacija na Apollonu.

Vikend se oseća u vazduhu i verujemo da je pravo vreme da sebi pružimo zasluženi odmor. Opcije kako porodično provesti kvalitetno slobodno vreme zapravo jesu velike, a mi smo sigurni da se naša ideja izdvaja u moru drugih. Apollon platforma, koja poseduje preko 15 000 sati najkvalitetnijeg filmskog, serijskog i dokumentarnog sadržaja, u svojoj kategoriji Animirani filmovi ima pravu stvar za porodično okupljanje nakon naporne radne nedelje. Naš današnji Apollon izbor je crtani film „Aladin“.

Zašto je baš „Aladin“ sjajna opcija za porodični provod, nije ni malo čudno jer je ovaj crtani film obeležio mnoge generacije, i dan danas priča o siromašnom momku koji je obećao majci da jednog dana neće živeti u siromaštvu – nije izgubila na aktuelnosti. 

Apollon platforma se potrudila da svojim korisnicima pruži ugođaj po njihovoj meri, a crtani film Aladin iz edicije „Najlepše bajke sveta“ razgaliće sve generacije. Idealno za kraj radne nedelje, složićete se. 

Malo je verovatno da stariji ali i mlađi Apollonci ne znaju priču o „Aladinu“ , ali nije zgoreg prisetiti se. Ova crtana avantura prepuna akcije, duhovitih dijaloga govori o siromašnom momku Aladinu kome je čarobna lampa preokrenula čitav svet. Zapravo, njen sadržaj – odnosno duh iz lampe. Glavni saveznik u borbi protiv zla i desna ruka kada su u pitanju stvari koje se odnose na pravdu, ljubav i poštenje.

Kako je Aladin osvojio srce princeze Jasmine, majci podario obećano i savladao čarobnjaka Hašima moraćete da se podsetite uz Apollon ili za slučaj da ne znate - saznate uz Apollon i bleju sa svojim klincima.

Foto: RTV Pink

A, da - nije neophodno da imate klince da mi ste imali alibi i dozvolu za Apollon crtaće. Apollon apsolutno podržava sve odrasle koji i dalje žele da uživaju i da se opuste uz najbolji crtani program koji Apollon u svojoj ponudi pruža. Duh iz lampe je mogao da ispuni samo tri želje, što nije malo kada uzmemo u obzir da su imale moć da promene sve. Zato neka Apollon bude vaš saveznik za dobro raspoloženje, jer ispunjava mnogo više od tri želje.

Iskoristite sjajnu pogodnost, jer prvih mesec dana Apollona je potpuno besplatno. Crtani film “Aladin” možete gledati na Apollon platformi, koliko god puta želite, gde god želite bez reklama i banera. Apollon je jedini domaći servis koji nudi preko 15 000 sati najkvalitetnijih domaćih, stranih i dokumentarnih ostvarenja, a sjajna stvar što je prvih mesec dana potpuno besplatan. Ovog leta uživajte u Apollonu i bleji. Prijavite se na: https://register.apollon.rs/

Foto: Pink.rs/Pixabay.com

Autor: S.P.

#Aladin

#Apollon

#Apollon bog kućne zabave

#Apollon i bleja

#crtani film

#platforma Apollon