AKTUELNO

Životna drama i dalje traje!

Miljana Kulić je već izvesno vreme u bolnici zbog komplikacija koje su nastale nakon operacije želuca koju je radila u Turskoj.

Nakon navoda da se bivšoj rijaliti učesnici navodno naglo pogoršalo zdravstveni stanje, te lekari strahuju da će uskoro morati da je operišu i da je na ivici da dobije sepsu, pozvali smo njenu majku, Mariju, koja je za Pink.rs na ivici daha progovorila o zdravstvenom stanju svoje ćerke.

Foto: Pink.rs, Privatna arhiva, E-Stock

Naime, Marija je otkrila da je istina da je došlo do promene u Miljaninom zdravstvenom stanju, te da bivša zadrugarka ponovo ima temperaturu.

Imala je ponovo temperaturu, ponovo prima antibiotike, pa ćemo da vidimo kako će reagovati. Ovi ostali rezultati su dobri, ide na bolje, ali je dobila neku bakteriju u krvi. Obično ko duže leži u bolnici zahvati tu bakteriju - enterokoku - priča Kulićka s knedlom u grlu, pa se osvrnula na navode izvora da lekari sumnjaju i na sepsu:
Koji lekari?! Meni lekari ništa nisu rekli, ja se svaki dan čujem sa njima. Ona je lepo odreagovala na antibiotsku terapiju, prima dve vrste antibiotika, temperatura joj je pala, tako da meni niko nije rekao da je u pitanju sepsa.

Foto: Beta/Dragan Gojić, E-Stock/Časlav Vukojičić, Pink.rs

Marija je priznala i da je Miljana i te kako emotivna, te da uvek brizne u plač kada čuje glas majke ili oca.

Kad me čuje, odmah počne da plače, emotivna je, ne može da me vidi, jer su posete zabranjene. Plače, i videću da od ponedeljka i ja budem s njom u bolnici, jer će ostati još da leži tamo - zaključuje Marija za Pink.rs.

Foto: Ilustracija: Pixabay.com, Instagram.com/marijakulic

Autor: Predrag Radosvljević