AKTUELNO

Svi bruje o njihovoj vezi!

Tiktokerka i ćerka folkera Harisa Džinovića, Đina Džinović, nedavno je raskinula sa fudbalerom Andrejem Đuričićem.

Foto: Instagram.com

Nakon što je stavila tačku na vezu sa sportistom, Đina je uhvaćena u društvu mladog repera Mihajla Veruovića Vojaža, te su krenule priče da su u ljubavnoj vezi.

Iako za sada kriju kakav odnos imaju, Džinovićeva je svojevremeno otkrila da je Vojaža upoznala preko sad već bivšeg dečka, a kako do tada nije pratila domaću scenu, tek mu je nekoliko puta podelila pesmu na Instagram storiju.

"A ti mi pleši, pleši", jako kulturan dečko, moram da priznam, moj dečko se sa njim druži, znam ga iz priča, podelila sam dva, tri storija, ali nismo se dopisivali, gde ja da se dopisujem sa nekim muškarcima. Bože sačuvaj... - govorila je Đina za medije pre godinu dana o Vojažu, a potom dodala o Rasti:

Foto: Instagram.com,

Ja sam za Rastu čula kada sam imala dvanaest godina, ali ne znam šta je mene privuklo, ja sam se zaljubila. Išli smo na put ka Kanu, ja sam bila bolesna za njim, ja sam terala mamu da šest sati slušamo Rastu.

Inače, Đina se juče pojavila na premijeri jedne serije u kojoj igra njen izabranik Mihajlo Veruović Vojaž, a na događaj je došla u društvu njegove majke.

Njih dve nisu se razdvajale i sve vreme su se smeškale i pričale. Na samom ulazu majci Vojaža desio se peh kada je pala, ali nije se povredila.

Foto: E-Stock/Nenad Milošević

Autor: P.R.