AKTUELNO

Staje na ludi kamen ili ipak ne?!

Stefan Lukić, koji se takmičio u jednom muzičkom takmičenju koji se emitovao na televiziji Pink, istakao je da ne menja pol, već da se ženi.

Naime, on je u jeku priče o tome da menja pol obavestio javnost da se ženi devojkom koju do tada nigde nije pokazao, niti je slike sa njom objavljivao na društvenim mrežama, pa su njegovi pratioci posumnjali da je sve inscenirao.

Foto: Facebook.com

Uprkos tome što mu niko ne veruje da će uskoro obući svadbarsko odelo, Stefan poručuje da će dokazati suprotno.

Ljudi, ne menjam pol, zar ne vidite da sam zaprosio devojku? - kaže pevač, koji i dalje tvrdi da mu je cela afera nameštena.
Neko mi smešta. Ako na nekim slikama ličim na ženu, to je sigurno foto-montaža. Očigledno žele da mi unište karijeru, jer im smeta što nastupam po Kruševcu i okolini - dodaje besno Lukić.

Foto: Facebook.com/Privatna arhiva

Podsetimo, nakon što su se pojavile fotografije na kojima je obučen kao žensko, mladi muzičar je na Fejsbuku objavio vest da je verio devojku. Stefan, koji se na lažnim profilima predstavlja kao Stefi Gazela, postavio je fotku na kojoj pozira sa nepoznatom ženom, ali i sliku njene ruke na kojoj sija zlatni prsten i ispod napisao: "Rekla je da."

Foto: Facebook.com

Autor: P.R.