AKTUELNO

Sklopili primirje!

Biznismen Milan Popović i Igor Kojić, bivši partneri pevačice Severine Vučković, rešili su da izglade odnose. Nedavno su se navodno sreli na Kojićevom rođendanu, gde je Milan sa sinom Aleksandrom bio počasni gost, a nakon toga i zapratili na društvenoj mreži Instagram.

Foto: Instagram.com/igorkojic

Samo nekoliko dana pre sklapanja internet prijateljstva, Milan je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj je putokazni znak s natpisom „Popovići-Kojići“.

- Zima se bliži - napisao je Popović u sklopu objave, a samo nekoliko dana pre toga i Igor je ispod svoje poslednje objavljene fotografije napisao istu rečenicu.

S obzirom na to da je odnos bivših partnera popularne pevačice bio izuzetno loš, kao i da su jedan o drugom imali samo najgore reči tokom šest godina bračne zajednice u kojoj je Kojić bio sa Vučkovićevom, njihovo novopečeno drugovanje mnoge je podsetilo na niz neprijatnih situacija koje su, kako se čini, ostavili u prošlosti.

Foto: Pink.rs, Instagram Printscreen/igorkojic, Instagram Prinscreen/milan8popovic

Kako izvor blizak Kojiću tvrdi, zakopavanje ratnih sekira s nekadašnjim suparnikom došlo je spontano, a povezali su ih zajednički prijatelji.

- Nakon što se i zvanično razveo od Severine, Igor je stupio putem zajedničkih prijatelja u kontakt s Milanom. Neko vreme su preko prijatelja razmenjivali informacije povodom Severininih postupaka koje su smatrali lošim i malo-pomalo su postajali sve bliži. Kasnije su u kontakt stupili telefonom, a nakon toga su se i videli. Shvatili su da su zajedno jači i da treba da se drže iste priče o Severini kad god dođu u situaciju da ona od sebe pravi žrtvu. Jedan drugom su dali sve potrebne informacije koje mogu da im znače u sukobu s bivšom - otkrio je izvor za medije.

Igor palio crne sveće za Milana

Pre samo tri godine Igor je priveden u policijsku stanicu jer je ispred Milanove kuće ostavio crnu sveću i bio uhvaćen na sigurnosnim kamerama. Nakon što je u policiji priznao krivicu, Popović je bivšoj supruzi zabranio da Kojić bude samostalno s njihovim zajedničkim detetom, da ga vozi u školu, kao i da objavljuje fotografije mališana na svojim društvenim mrežama.

To Igora nije sprečilo da svakodnevno objavljuje fotografije malenog Aleksandra, posle čega je Milan podneo prijavu protiv tadašnjih supružnika zahtevajući da uklone fotografije na kojima je dečak bez odeće.

Koristim svoje zakonsko pravo da zaštitim ono što mi je najvažnije u životu, a to je moj sin Aleksandar. Želim da sprečim divljačko ponašanje koje njih dvoje vrše nad njim i uradiću sve što je u mojoj moći da Aleksandar bude bezbedan - rekao je tada Milan.

Foto: Jelena Balić/Kobra

Igor svedok protiv Severine

Hrvatski mediji spekulišu da će se Igor Kojić pojaviti na suđenjima Milana i Severine kao ključni svedok Popovića, koji bi još jednom pokušao da ospori zajedničko starateljstvo koje imaju nad sinom Aleksandrom. Iako je tokom prvog suđenja 2020. godine Milan dobio puno starateljstvo nad detetom, godinu dana kasnije sud je doneo odluku da se o sinu pevačica i biznismen staraju zajedno.

Ni Igor ni Milan Popović nisu odgovarali na poruke i pozive. Ni Igorov otac, folker Dragan Kojić Keba, koji takođe lajkuje sve objave Milana Popovića na Instagramu, nije bio raspoložen da komentariše druženje njegovog sina s Popovićem.

Foto: Kobra, Instagram Printscreen

Autor: P.R.