AKTUELNO

Teško meni, šta me je snašlo! - prokomentarisala je glumica kada je čula zadatak.

U toku noći, zadrugare je dočekalo pismo Velikog šefa. Lepi Mića, koji je vođa ove nedelje, obavestio je sve stanare, šta je stiglo, a najviše posla imala je Žiža Stojanović, koja je omiljena ličnost vođe. Veliki šef, odlučio je da Žižino iskustvo čuju mlađi, kako bi mogli nešto da nauče o ljubavnim odnosima.

Foto: RTV Pink

Dragi zadrugari, Veliki šef, mora da primeti da je ljubavna situacija u Zadruzi veoma komplikovana, osim toga, neki odnosi se toliko brzo menjaju, da i vi niste sigurni šta se dešava. Kod vas je sve postalo toliko zamršeno da nam je potrebna pomoć. Draga Žižo, Veliki šef, se uzda u tebe, tvoje iskustvo i mudrost, verujemo da si ti jedna od retkih, koja može razjasniti situaciju i Velikom šefu otvoriti oči. Veliki šef je siguran da ćeš, bez dlake na jeziku objasniti šta se dešava i kakvi su ljubavni odnosi u Zadruzi, i koji su parovi iskreni, a koji ne. Sa punim poverenjem u Žižu, pozdrav, Veliki šef!

Foto: TvPink Printscreen

Glumica je nakon ovog pisma, zahtevala da joj zadrugari priznaju sve, a ona će imati razumevanja za njihove ljubavne probleme.

Bora i Maca su komplikovani. Maca zamera neke stvari Bori, koji se kune da hoće samo onako kako je on zamislio, ali se svađaju i mire.

Foto: TvPink Printscreen

Došao je na red i najteži slučaj, kako je sama prokomenarisala glumica Žiža Stojanović, koja se sinoć našla u ulozi ljubavnog savetnika.

Đekson i Mina, što se tiče toga, nije zgodno što je Anđela u izolaciji, ja se nadam da će biti jaki, ako je to ozbiljno barem 80 posto! - nakon čega je Anđela Veštica počela da se smeje.

Foto: TvPink Printscreen

Divna je nežna. Rekla mi je pre neki dan: Vi ste tako divni! - emotivna je bila Žiža, koja je dodala i rečenicu koju je izgovorio Marko Divni, zbog koje je ostala u šoku: Stavi ga, stavi, ne vadi ga! Ja za sebe nisam znala! - prepričala je glumica šta je čula, u toku seksualnog odnosa ovog bračnog para.

Na kraju sastanka glumica je završila u suzama, a davala je i savete. Šta je rekla o drugim parovima, među kojima su Luna i Sloba, kao i koji se zadrugar ženi nakon izlaska iz rijaliti programa "Zadruga", pogledajte u video prilogu:

PROČITAJTE JOŠ: NE U JEZERO! Žiža se UZBUDILA, kada je Zorica Marković PROSULA ono što glumica nije očekivala! (VIDEO)

Autor: S.K.

#Rijaliti Zadruga

#Žiža Stojanović

'