AKTUELNO

Glumica nakon duže medijske ćutnje otkrila je neke detalje svog privatnog života.

Milena Dravić ne govori često u javnosti, pogotovo od kako joj je pogoršano zdravstveno stanje i nakon smrti njenog supruga Dragana Nikolića.

Legendarna glumica ipak je rešila da se oglasi i to iz svog doma i otkrije kako se trenutno oseća.

- Ne bih mnogo o tome govorila, neka to ostane iza mene. Da vam budem najiskrenija, tako mi najviše odgovara, jer su mediji o mom zdravstvenom stanju mnogo pisali... Jesam li bolje, ne znam ni sama, videćemo - priča Dravićeva.

Glumica je pozitivna pored svega što joj se desilo u poslednje vreme.

- Nikad čovek ne zna šta ga u životu može snaći. Šta da radim, šta drugo čoveku preostaje nego da se nada? Porodica je bila uz mene kad mi je bilo najteže i, naravno, moji prijatelji i hvala im na tome - iskrena je Milena.

Nakon smrti Dragana Nikolića, njenog supruga, 11. marta 2016. godine, Milena je smogla hrabrosti i vratila se glumačkoj karijeri. Prva uloga koju je dobila bila je u seriji ''Komšije'' u kojoj igra sa Mimom Karadžićem.

- Sve što mogu da kažem je da ću nastaviti da snimam kada ozdravim - rekla je Milena.

Dragan Nikolić i Milena Dravić upoznali su se 1969. godine na snimanju filma ''Horoskop'', međutim retko kad su snimali zajedno, a glumica smatra da je to bila dobra odluka.

- To je splet okolnosti. I u pozorištu smo samo u nekoliko projekata radili zajedno. Nekako je svako imao svoju karijeru. Možda je tako i bolje. Možda bismo i dosadili jedno drugom da smo, kao bračni par, igrali non-stop. To ne bismo ni mi podneli, a ne bi ni publika. Prema tome, sada, kada se svode računi, vidi se da je sve moralo tako biti. Tako je bilo predodređeno - kaže ona.

Autor: B.Radonić

#Dragan Nikolić

#Milena Dravić

'