AKTUELNO

Bivše prijateljice!

Ono što Aleksandra Radović Anđelka Prpić imaju zajedničko, kako će se kasnije u ovom tekstu ispostaviti, jeste jedan isti muškarac, ali pre svega valja podsetiti da pevačica i glumica imaju još neke stvari koje ih vezuju. Obe, na primer, znaju kako je izaći iz braka koji je dugo trajao i iz kojeg su dobile dete i znaju koliko je bilo potrebno da se rane iz razvoda zauvek otklone. Međutim, čini se da ih obe povezuje i način na koji to čine, kao i ukus za muškarce jer su s jednim obe bile u relativno kratkim vezama.

Foto: TV Pink Printscreen

I Aleksandra Radović i Anđelka Prpić bile su sa biznismenom Srđanom Stojanovićem i to baš takvim redosledom. Najpre je 2017. godine pevačica bila u vezi sa biznismenom koja se u nekom trenutku činila dosta solidnom i obećavajućom imajući u vidu da ju je Aleksandra tada i svesno učinila javnom što je sigurno bio dobar signal jer pop pevačica nije sklona lakom deljenju intime. Veza je potrajala čak dve godine pre nego što je par počeo da se udaljava pa su na kraju i raskid objasnili sve manjom količinom međusobnog razumevanja. Kako su mediji tada pisali, Aleksandra je bila ta koja je inicirala raskid. Bila je to ujedno i poslednja ozbiljna veza koju je pevačica imala pod budnim okom javnosti.

Prošlo je neko vreme, i to skoro tri godine, pre nego što je 2020. godine u nekom trenutku isplivala informacija da je Stojanović sa brineta prešao na plavuše. Pronela se vest da je Anđelka Prpić u vezi sa biznismenom ali ta ljubav nije bila tako stabilna kao ova prethodno pomenuta čim je trajala daleko kraće. Nakon nekoliko meseci zabavljanja, Anđelka i Srđan bili su stvar prošlosti.

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

Ipak, javnost je, očekivano, zaintrigirala činjenica da su dve tako poznate ličnosti bile sa istim čovekom. Aleksandra Radović i Anđelka Prpić nisu od toga pravile senzaciju kao što ni inače ne čine sa svojim privatnim životima. Tema je ostala u domenu povremenog podsećanja, ali interesantno je kako se pevačica i glumica i danas ponovo nalaze u istim životnim situacijama. Zajedničko im je to da ni jedna ni druga već neko vreme nemaju partnera u javnosti, iako je Anđelka nedavno nagovestila da je srećna na svim poljima.

Autor: J. M. Đ.