AKTUELNO

Prelepe vesti!

Sestre Rodić, Bogdana, Bojana i Nataša sada imaju razlog za veliko slavlje jer će njihova mnogobrojna porodica postati bogatija za još jednog člana.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Veljkov i Bogdanin maleni naslednik Željko sada će po drugi put postati stariji brat jer je njegova rođena tetka Bojana ponovo u blagoslovenom stanju.Naime, Bojana i Mirko Šijan postaće roditelji po drugi put i dok su sestre Rodić oduševljene najlepšom vešću, evo šta kaže Goca Božinovska koja je već godinu dana najposvećenija baka prvom unuku Zoranu kojem ispunjava sve želje i prohteve.

Nas dvoje smo najbolji drugari, po ceo dan me samo zove baba, baba... i ja letim odmah oko njega. Sada nam je i Bojana ponovo trudna, neka uživa u trudnoći. Mirko i ja smo sve preuzeli na sebe, na njoj je samo neka se odmara i uživa, kad će ako ne sada kada je u blagoslovenom stanju. I Bojanini priskaču kad god treba, tako da pored nas baba i dede bebisiterke mogu u penziju - rekla je za domaće medije popularna pevačica koju bi zbog ovih reči svaka devojka poželela za svekrvu - rekla je pevačica.

Podsećanja radi, Bojana i Mirko u avgustu 2021. godine postali su ponosni roditelji svog prvenca Zorana koji je ime dobio po dedi, Mirkovom pokojnom ocu Zoranu Šijanu.

Foto: Instagram.com/miresijan

Autor: Pink.rs