AKTUELNO

Pevačica je odlučila da preduzme korake kako bi pomogla mnogima.

Popularna pevačica Seka Aleksić od trenutka kada se porodila dobila je ogroman broj poklona za svog sina Jakova, te je odlučila da određeni deo prosledi trudnicama i onim ženama koje su se nedavno porodile.

Seka će svojim sugrađankama u Staroj Pazovi, koje su u lošijoj materijalnoj situaciji, u toku sledeće nedelje, pomoći i pokloniti deo igračaka i garderobe za bebe saznaje Pink.rs.

Pevačica ne krije koliko uživa u prvim danima roditeljstva i svakom trenutku provedenom sa sinom Jakovom i suprugom Veljkom. Seka i Veljko su od svojih prijatelja i porodice dobili mnogo poklona za sina, a novopečeni roditelji žele da svoje poklone, za koje smatraju da im nisu neophodni, proslede onim mamama i trudnicama koje se nalaze u lošijoj materijalnoj situaciji.

Seka je inače poznata kao jedna od brojnih javnih ličnosti koja se bavi humanitarnim radom i ima i svoj fond, i ovoga puta će pomoći onima kojima je to potrebno i donirati garderobu i igračke za bebe. A s obzirom na to da mali Jakov svakodnevno dobija poklone, stvari koje njegova mama bude darovala, neće mu nedostajati.

J. V.

#Seka Aleksić

#pevačica

'