AKTUELNO

Ni ne zna šta joj se radi iza leđa.

Ljubavni trougao između Mine Vrbaški, Anđele Veštice i Nemanje Đerića Đeksona oformljen je još prvih dana rijalitija "Zadruga".

Foto: Printscreen

Delovalo je u jednom momentu da je ljubav između Anđele i Đeksona ostala samo deo prošlosti, a i nisu bile retke njihove izjave da je to zauvek završeno i da nikada više ne bi bili jedno sa drugim. Maloletna Mina je, takođe, priznala Drvetu mudrosti da gaji emocije prema Đeksonu.

Foto: Printscreen

Iako je Anđela znala da je Mina postala "zagrejana" za Đeksona, to je nije sprečilo da sinoć, pre svega pogazi svoju reč, a onda i da slomi srce svojoj mlađoj drugarici. Ona se u garderobi ljubila sa Đeksonom, pritom su to radili pored otvorenih vrata, tako da je Mina mogla da naiđe u svakom trenutku

Foto: Printscreen

Kako si visok čoveče, moram uvek malo da se popnem na prste da te dohvatim - govorila je Anđela Đeksonu dok su se ljubili.

Đekson očigledno ne može nikako da se odluči sa kojom će od ove dve zadrugarke da se smiri, a vreme će pokazati da li će ova scena izazvati novi raskol između njih dve. Čitavu ovu scenu možete pogledati na kraju snimka ispod teksta.

PROČITAJTE JOŠ: ZA DLAKU IZBEGLE SMRT! Nakon STRAVIČNOG UDESA, Luna sa sestrom UPALA U MOČVARU, pa joj SPASILA ŽIVOT! (VIDEO)

Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

'