AKTUELNO

Šok!

Upravo je počela emisija Narod pita. Večerašnji gosti Darka Tanasijevića su Lazar Čolić Zola, Nevena Savić i Viki Mitrović. Oni su se nakon Zadruge po prvi put našli oči u oči. 

Ja sam presrećan što sam sa ove dve dame ovde, moje komšinice ih žele za snajke - rekao je Zola.
Ako se pita Bosa, zna se za koga je ona - rekao je Darko.
Pitam se i ja nekad malo - rekoa je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon toga je Darko predstavio i Viki Mitrović i Nevenu Savić.

Foto: TV Pink Printscreen

Viktorija zašto si nas lagala da se nisi pomirila sa Osmakčićem? - upitao je Darko.
Videli smo se par puta, u jednom trenutku smo se pomirli, ali ne ide to. On radi na svojoj pevačkoj karijeri, a ja radim na sebi. - rekla je Viki.
Ko je koga prvi kontaktirao? - upitao je Darko.
On je mene i dalje ispitaivao da li je trudnoća bila prava, ja sam mu sve objasnila, iako je on sumnjao. Lepo smo porazgovarali, viđali smo se par puta, ali to nije išlo. Vđali smo se neki vremenski period, ali počelo je opet teranje inate. On je drugačiji napolju, ne mlatara rukama, ne psuje, drugačija je osoba, mada sam i ja drugačija, ali naše nepoverenje se zadržalo, stvarao se pritisak i nije uspelo - rekla je Viki,
Da li si imala priliku da upoznaš pokojnog Franja Osmakčića?
Nije on pokojan, ali tražila sam objašnjenje, meni to nije bilo normalno. Ja ne sudim, ali na neki način opravdavam što je to njegovo otac uradio, on je uradio o za svoje dete. Nisam ja olako prešla preko tih stvari. Franja nisam upoznala, nije se namestilo. - objasnila je Viki.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l Franjo znao da se vi viđate?
Mislim da u početku nije znao, ali da je vremenom saznao. Ne znam šta mu je Marko rekao, ali morao je da mu kaže u jednom momentu - rekla je Viki.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku. 

Autor: N.B.