AKTUELNO

Nije dala na sebe!

Aleksandra Prijović rođena je u Somboru, a odrasla je u Belom Manastiru u Hrvatskoj, gde je bila sve do takmičenja u jednom muzičkom šou programu.

Foto: Instagram.com/aleksandraprijovic

Jednom prilikom pevačicini prijatelji iz detinjstva su otkrili da su veoma ponosni na svoju sugrađanku i njenu karijeru, pa su istakli da im je veoma drago da je uspela iako je kao devojčica pretrpela vršnjačko nasilje.

Ponosni na nju!

- Aleksandra je starija od mene godinu dana, ali smo se družili kao klinci. Poslednji put smo se videli pre malo više od godinu dana, kada sam bio ovde na odmoru. Aleksandra je super devojka, oduvek je bila vedra i nasmejana ma šta god da se dešavalo oko nje i to je ono što su joj mnogi zamerali, dok su joj se drugi divili zbog te osobine. Veoma sam ponosan što je ona, koja je odrasla ovde s nama, postala toliko popularna - ispričao je naš sagovornik, koji se nadovezao na vršnjačko nasilje koje je Prijovićka trpela u detinjstvu.

- ''E videćete, svi vi ćete biti u redu i otimati se za kartu da uđete na moj koncert.", to je bila njena čuvena rečenica dok su je mnogi osuđivali. Zbog toga mi je možda i najdraže što je jedna od najpoznatijih pevačica i što će već sledeće godine imati koncert - zaključio je on, aludirajući na veliki koncert u Beogradskoj areni za koji se pevačica uveliko priprema.

Foto: Pink.rs/Nemanja Vujičić

U njenoj srednjoj školi "Beli Manastir", u kojoj je Prijovićka upisala hotelijarsko-turistički smer, ona ga nikada nije završila. Javnosti je poznato da mlada zvezda ima samo završenu osnovnu školu, dok je u srednjoj završila svega tri razreda.

- Upisala sam Drugu srednju školu i završila redovno tri razreda, ali četvrti nisam. Prosto, život me je odveo na drugu stranu. Kad ti se desi nešto o čemu si oduvek maštao, kao ja o pevanju, onda zanemariš sve ostalo. Konkretno ja školu. Kajem se i svakako želim da nastavim školu - rekla je jednom prilikom Aleksandra za domaće medije.

Foto: Instagram.com/borkamihajlovic1974

Autor: Pink.rs