AKTUELNO

Nakon pola godine, otkako je u timu najgledanije komercijalne Televizije u Srbiji, lepa voditeljka rešila je da otkrije ono što je mnoge interesovalo.

Uz poznatu voditeljku Dajanu Paunović i njenog kolegu Nemanju Velikića svakog vikenda, počevši od pola pet ujutro, budi se čitava nacija koja u emisiji "Svitanje" na Televiziji Pink na samom početku dana ima priliku da se informiše o svim aktuelnostima iz zemlje i sveta, a dan započne na najbolji mogući način.

Foto: TvPink Printscreen

Prošlo je već šest meseci otkako se Dajana pridružila timu najgledanije komercijalne Televizije u Srbiji, a posle pola godine vođenja emisije koja zahteva besprekornu informisanost, koncentraciju i rano ustajanje, otkriva da joj ništa od toga ne pada teško, naprotiv.

Foto: Instagram

Slobodno mogu da kažem da mi je ovih šest meseci, koliko vodim emisiju, proletelo. Trudim se da dan uoči vikenda obaveze svedem na minimum i da legnem na vreme, a u mom slučaju to je već oko osam sati. Pogledam "Nacionalni dnevnik", informišem se o najvažnijim dešavanjima u zemlji i svetu, i na spavanje - otkrila je Dajana.

Foto: Instagram

Pink.rs

#Dajana Paunović

#Emisija Svitanje

#Nemanja Velikić

'