AKTUELNO

Pevačica će osim obaveza, održati i nekoliko nastupa

Kada je pre dve i po godine počela pandemija, pevačica Lepa Lukić bila je u problemu jer nije mogla da putuje u Kanadu, gde prima penziju.

Posle dužeg vremena, došao je i taj trenutak, pa je Lepa uspela da se spakuje i otputuje konačno kako bi se javila u policiji i tako obezbedila da i dalje prima novčana sredstva. Ona će, takođe, održati i nekoliko nastupa, pa će spojiti lepo i korisno.

Foto: TV Pink Printscreen

Eto konačno sam uspela da se odlučim i otputujem sada dok još nema karantina i tih gluposti tamo zbog čega do sada nisam ni putovala. Kako stvari stoje i kako najavljuju opet će od jeseni da nas zatvaraju pa sam požurila, da se do tada vratim u Srbiju.

Nadam se da neću ostati zarobljena u Kanadi gde ostajem mesec i po dana. Za to vreme iskoristiću i da nastupam. Za sada sam bukirala šest vikend nastupa i to mi je sasvim dovoljno, da ne preforsiram svoje glasne žice. U Beograd se vraćam 17. septembra kada bi trebalo da vidim šta se dešava sa scenarijom za film o mom životu koji treba da se snima - kratko je rekla pevačica za "Star".

Foto: TV Pink Printscreen

Inače, Lepin suprug Milan Milanović preminuo je u Kanadi gde je i živeo, a s kojim nije stigla da se oprosti.

On se u jednom trenutku vratio u Srbiju, ali nije voleo Beograd, pa je bio u Jagodini. Razboleo se i na brzinu otišao za Kanadu u bolnicu, nije bio ni sedam dana i umro je. Hteo je tamo da ga sahrane, tamo ima decu iz prvog braka i želeo je da bude tamo. Nije očekivao da će da umre. Bio je u lošem stanju, imao je metastaze. Meni su javili samo šta se desilo - ispričala je ona pre nekoliko godina.

Autor: Pink.rs

#Lepa Lukić