AKTUELNO

Producenti filma odabrali su Miličinu scenu za zvanični trejler.

Popularna pevačica Milica Todorović više puta do sada dokazala je da ima širok spektar talenata, te da se, osim u muzičkim vodama, odlično snalazi i u glumi, plesu i imitacijama, a upravo zbog toga privukla je pažnju producenata holivudskog hit filma, koji su učinili sve da je angažuju.

Foto: Youtube

Naime, pre dve godine u Beogradu je snimljen film Breda Silberlinga "Običan čovek", a producentima je za određene scene trebala mlada, lepa devojka koja odlično da peva. U opticaju je bilo nekoliko pevačica, a za Milicu je bio organizovan poseban kasting posle kojeg se potraga za adekvatnom pevačicom i glumicom - završila.

Foto: Printscreen Youtube

Čim su čuli njen raskošni vokal i znanje engleskog jezika, producenti su bili oduševljeni i odmah joj ponudili saradnju, koju je Milica oberučke prihvatila, a osim nje u filmu "Običan čovek", u koji je uloženo preko šest miliona dolara, igra i oskarovac Ben Kingsli.

Foto: Youtube

Miličin vokalno-scenski performans oduševio je ekipu koja je radila na filmu, te su odlučili da baš kadrove u kojima se Milica pojavljuje uvrste u zvanični trejler koji je obišao planetu i naišao na oduševljenje mnogobrojnih filmofila širom sveta, a kako naša pevačica izgleda u ovom akcionom filmu pogledajte u nastavku:

Foto: Youtube

Foto: Youtube

Inače, pevačica se ranije već oprobala kao glumica, i to u predstavi Emira Kusturice "Dom za vešanje", gde je igrala Prhanovu ženu.

D. T.

#Milica Todorović

#pevačica

'