AKTUELNO

Ne smeju to sebi da dozvole!

Voditeljka Bojana Lazić je u današnjem izdanju emisije "Premijera - Vikend specijal" ugostila pevačicu Katarina Ostojić Kaja, sa kojom je razgovarala o potencijalnim planovima u ovoj godini. Pored Kaje tu je bio i Pavle Dejanić, Pinkova zvezda.

Foto: TV Pink Printscreen

Vratila sam se u Beograd, tu sam sada i uživam, okružena sam prijateljima i porodicom. Iskreno nekad mi nedostaje mir, jer je Beograd dinamičan - rekla je Kaja.
Mnogi su se iznenadili kada si stavila tačku na svoju ljubavnu vezu? - rekla je Bojana.
Nije se to desilo preko noći, ali bili su kao neki zli duhovi. Neki planovi koje smo imali se nisu desili, pa smo došli do logičkog zaključka da to nema perspektivu. Nismo imali budućnost, meni to iskreno nije lako palo, ja imam 39 godina i ne vidim sebe u nečemu što nema perspektivu. Meni se čini da mi je sada teže da prekinem, posle dva braka i svega, kad si mlađi sve je lakše jer je to površnije. PReviše sam ovaj raskid emotivno doživela, ali moram da priznam da sam se oporavila od svega, iznenađujuće brzo. Resetovala sam se na moru, bila sam sa prijateljima, združila se sa novima, i bilo mi je jako lepo - rekla je Kaja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja moram da kažem da Kaja izgleda kao da ima 19 godina - rekao je Pavle.
Kako je kod vas muškaraca? - upitala je Bojana.
Ja sam sada u braku od 3 godine, imam sina od 2 godine, ali što se tiče veza, kada nema perspektivu, bolje je prekinuti. Ja sam imao strašan raskid pre par godina i to sam prilično teško preživljavao. Moj kolega Neša Manojlović me je oborio jednom pesmom koja me je sve vreme dizala - rekao je Pavle.
Ja sam napisala strašnu pesmu nakon ovoga, nije ljubavna nego životna. Imam plan za nju, ali definitivnu kad se dobro zaprljaš moraš da pokudaš pesmom - rekla je Kaja.

Foto: TV Pink Printscreen

Kajo moram da ti kažem da su tekstovi vezani za tebe uglavnom o tvom izgledu, hoćeš li menjati to? - upitala je Bojana.
Moram, dve pesme se spremaju, a moram da kažem da sam 11 godina bila uzastopno u vezama, i prosto sam malo izgubila sebe jer sam neko ko stavlja ljude koje voli ispred sebe. Nekako sam tada bila na raspolaganju ljudima koje volim. Iako ništa nisam izbacivala, bila sam u medijima, i sad mi je lakše da se vratim. Ja sam više porodičan tip, i prijalo mi je da se bavim prodicom. - doidala je Kaja.
Jako je teško biti u ovom poslu, pogotovo damama, one teže preživljavju te neke stvari vezane za nastupe, pogotovo ako ima dete - dodao je Pavle.
Meni je sada lakše jer je dete veliko - rekla je Kaja.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon toga su oni komentarisali operaciju smanjenja želuca:

Da li imate komentar za ovo što većina njih smanju želudac? - upitala je Bojana.
Ja sam sreo Darka posle njegove saobraćajke, i tada sam je rekao da je on biser i da čuva to. Što se tiče Miljane, taj estetski momenat to nije bilo potrebno. Ja sam bio gojazan, imao sam 100 kilograma, hteo sam da smršavm, trenirao sam, smanjio obroke. Ko želi nađe način - rekao je Pavle.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni nije jasno kako neko dogura do toga da ima toliko kilograma viška. Ja sam imala desetak kilograma viška, i sada kada mi vaga pokaže više od 65kilograma, odmah mi se pali lampica. Lakše je dobiti nego skinuti. Što se tiče Miljane pisalo se da ona nije poštovala parametre, pila je kafu. U Belgiji je ta operacija pokrivena zdravstvenim osiguranjem, ali nigde nisam čula da su se dešavale tolike komplikacije kao kod nas, mene zanima do koga je to, do pacijenata ili lekara - dodala je Kaja.

Foto: TV Pink Printscreen

Kaja je rekla da joj je samo jedan brak bio iz ljubavi, a ostali iz pravnih razloga - rekla je Bojana.
Ma to je pogrešno protumačeno, morala sam da se udam da bih ostala u Belgiji. Volela bih ja da rodim još jedno dete, volela bih da imam sina. - rekla je Kaja.
Ma udala se zbog papira, a sada gledam koliko ja kasnim za tobom, ti imaš 39 godina i dete na fakultetu, a ja 35 i sina od 22 - dodao je Pavle.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.B.

#Darko Lazić

#Kaja Ostojić

#Miljana Kulić

#Pavle Dejanić