AKTUELNO

Ne žali pare!

Dara Bubamara je pred jedno gostovanje za emisiju "Ekskluzivno" otkrila novitete iz svog poslovnog života, a onda prokomentarisala gest mladog golmana, koji je podigao veliku medijsku prašinu.

O Dari ovih dana pišu portali iz Italije. Naime, golman Mile Svilar izašao je pred prepun stadion uz pesmu "Nisu to kiše":

Odluševilo me je što je on pustio pesmu koja je nastala godune kada se on rodio. Oduševilo me je s kakvom sigurnošću je izašao na orepun stadion i pustio moju pesmu. Ja muželim svu sreću, verujem da ga čeka blistava budućnost. Tu pesmu ću uvrstiti u svoj rrepertoar koji imam na svojim nastupima, misima da je sada zasluižila da se tu nađe - rekla je Dara.

Foto: TV Pink Printscreen

Dara je otkrila šta se to sprema u njenog muzičkoj kuhinji:

Pre mog odmora se očekuje da ću dobviti dozvolu za jednu melodiju. Ta pesma već posotoji, ali je tekst jako dobar. Laća je napisao prelep tekst - kazala je Dara.

Foto: TV Pink Printscreen

Otkrila je svoje planove za naredni period:

Čekam dozvolu za gradnju, imam plac nekih deset godina. Nisu istine cifre koje se pominju, možda će biti više od toga. Ja sam poštena žena, radim, zaradim, trošim i nikad nemam. Ali sam zato obezbedila nekretnine - zaključila je Dara.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: S.Z.

#Dara Bubamara