AKTUELNO

Povratak na velika vrata!

Edita Aradinović se posle višemesečne pauze vratila nastupima. Ekipa "Premijere" se našla na licu mesta i upitala pevačicu o novitetima kako u poslovnom, tako i privatnom životu ove mlade zvezde.

Nakon operacije glasnih žica i pauze od četiri meseca, vratila se pred beogradsku publiku:

Prvi nastup u Beogradu, nakon pauze. Jedva čekam da zapevam pred publikom. Pisali su mi da ne bi voleli da izgubim pesak u glasu, ali na svu sreću je suešno sačuvan. To mi je bio ozbiljan problem dugo godina, nisam bila svesna toga. Zbog prirode posla, odluka nije bila laka, nije naivna operacija. Glasne žice su nežne, svilene i tanke, odluka je teška, ali sada je sve dobro - rekla je Edita.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon naglog otkazivanja nastupa, potegla se tema da je pevačica u drugom stanju:

Ja sam znala da nisam trudna, razmišljala sam ko je to smislio. Oglasila sam se i demantovala te navode - rekla je Edita.

Otkrila je da li ipak postoji neko ko joj je ukrao srce i da li je zauzeta:

Uvek, on je uvek tu - kazala je prevačica.

Edita je otkrila da album prvenac neće uskoro ugledati svetlost dana:

Situacija koju sam imala me je zatekla, otišla sam na operaciju, promenio mi se tok dešavanja. Abum neće tako brzo izaći. Odlučila sam da budem ažurna, neću praviti velike pauze - Kazala je Edita.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom dana vreme provodi u muzičkom studiju, noću nastupa, otkrila je kada će otići na odmor:

Ne razmišljam o odmoru, mislim da sada treba da radim. Ispala bih iz forme, kako fizički, tako i psihički. Nije vreme sada za odmor, radi mi se. Napravila sam preveliku pauzu, sada je vreme za rad - zaključila je Edita.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: S.Z.