AKTUELNO

Krv nije voda!

Brojni detalji iz života Nikole Rađena su vremenom dospeli u javnost, kako zbog posla kojim se bavi, tako i sada okončanog braka s pevačicom Anom Kokić. Međutim, malo ko je znao da vaterpolista ima brata koji je sedam godina mlađi od njega, te kom je ime Nemanja.

Prema „storijima" poznatog sportiste - napunio je trideset godina, a Nikola je na njega veoma ponosan.

Foto: Instagram.com/nikola_radjen

Sudeći po Rađenovim najnovijim „storijima", Nemanja je proslavio trideseti rođendan. Kao stariji, Nikola se uvek trudi da mu bude najveći uzor i podrška, a to je jednom prilikom i ispričao za domaće medije.

Želeo sam da mu pomognem, da on ima ono što ja nekada nisam. Nastojao sam da mu obezbedim sve. Danas smo i te kako vezani. Ponosan sam na njega što je krenuo da radi i da stvara ‒ istakao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemanja je i sam nekada tenirao vaterpolo, ali nije dostigao Nikoline uspehe. Jedno vreme je, prema daljim napisima, bio angažovan kao vaterpolo trener u kampu za vodene sportove koji je Nikola osnovao, a od pre četiri godine živi na Novom Zelandu gde decu obučava vaterpolu, plivanju i sinhronom plivanju.

Neško se odlično snašao i vrlo sam ponosan na njega ‒ nije skrivao Rađen, govoreći o svom bratu koji se, podsećanja radi, sa 19 godina bio pojavio kao kuvar pred kamerama.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: S.Z.