AKTUELNO

Otvorila karte!

Dalila Dragojević, bivša zadrugarka, od kako je izašla iz pete sezone, gde je osvojila visoko drugo mesto, maksimalno uživa u svom životu ali i svojoj slobodi.

Nedavno je za emisiju Premijera, otkrila simpatije prema misterioznom dečku koji je intrigirao domaću javnost putem njenih svakodnevnih objava, što je rezultiralo novim spekulacijama i nagađanjima.

Foto: TV Pink Printscreen

Danas je kao bomba odjeknula vest, kako je Dalila imala problema prilikom upoznavanja sa njegovom porodicom, te da nisu želeli da čuju za nju zbog svega što su gledali u najgledanijem rijalitiju na Balkanu.

Foto: Pink.rs, Pixabay.com

Tim povodom, portal Pink.rs, kontaktirao je Dragojevićku, kako bi nam otkrila istinu o odnosu sa misterioznim partnerom i upoznavanju porodica.

Moram da napomenem da su svi navodi lažni. Mi nismo u zvaničnoj vezi, samo nam je lepo trenutno. Nismo ni došli do tog koraka upoznavanja roditelja... Dečko nije iz sveta rijalitija, bavi se ozbiljnim poslovima i ne želi da se eksponira javnosti - kratko i jasno istakla je Dalila.

Foto: Instagram.com/dalila_dragojevic_official

Dalila Dragojević sve više, malo po malo otkriva privatne detalje sa svojim novim izabranikom. Te je okačila kako ga mazi, i kako uživa sa njim. Za sada, samo je lice prekriveno stikerom, ali ćemo ispratiti da li će konačno pokazati lik svog novog izabranika.

Foto: Instagram.com/ dalila_dragojevic_offi

Autor: J. M. Đ.