AKTUELNO

Oboje su se spontano okrenuli u nameri da jedno drugo poljube u obraz, ali je pao poljubac u usta!

Maja Nikolić se zanela u šali sa kolegom Halidom Muslimovićem, pa su se poljubili u usta. Pevačica je na Instagram profilu objavila snimak na kom su ona i bosanski pevač u više nego prisnom zagrljaju, kao da su par, a ne estradne kolege.

Foto: RED TV Printscreen

Naime, Maja je poznata po slobodnijim snimcima, bilo da je sama ili s nekim kolegom ili koleginicom. Ona često postuje takve video-sekvence i svako malo šokira pratioce. Ovoga puta ona i Halid su bili zajedno na snimanju jedne emisije.

Maja je poželela da napravi selfi, pa ju je Halid spontano uhvatio oko struka s leđa.

I dok su se tako smejali i pozirali, oboje su se spontano okrenuli u nameri da jedno drugo poljube u obraz, ali je pao poljubac u usta. Tačnije u rub usana.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja se slatko nasmejala, a ni Halidu nije bilo ništa neobično što se ovo desilo. Oboje su se nasmejali i pozdravili njene pratioce. Mi u studiju smo se svi zagledali. Bilo nam je simpatično to što su se cokili u usta tako spontano - kaže izvor koji se našao na licu mesta.

Foto: Instagram.com/majanikolic_official

Sličnu stvar su nedavno napravile Seka Aleksić i Zlata Petrović kada su se spontano poljubile u usta. Sve se odigralo na svadbi sina pevača Radiše Trajkovića Đanija.

Autor: M.M.