AKTUELNO

Sve iznela u javnost!

Ana Spasojević je gostovala sa Markom Đedovićem u emisiji Narod pita. Ona je pre početka emisije u intervju za Pink.rs otkrila da li je podnela tužbu protiv Marka Osmakčića, a onda otkrila u kakvom je odnosu sa Dejanom Dragojevićem.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Ovo ti je prva emisija Narod pita, da li imaš strepnju od osude naroda?

Iskreno nemam, ja ništa loše tamo nisam uradila. Ušla sam čista, i izašla čista tako da nema čega da se plašim - rekla je Ana.

Najavila si tužbu protiv Marka Osmakčića posle svega što se izdešavalo u Zdruzi. Reci mi da li je došlo do vašeg suočavanja, da li je počelo suđenje?

Tužila sam Marka, tužba je poslata i tužbu je dobila neka devojka Maja, ali ona je trenutno na odmoru. U procesu je, nisam odustala od toga, čak su me zvale i neke Švajcarske novine da dam izjavu i za njih jer se i tamo pisalo o njemu i šta je sve uradio. - odgovorila je Spasojevićeva.

Foto: Pink.rs, E-Stock

Da li je on pokušao da ti se javi, da rešite sukobe?

On je još dok smo bili u Zadruzi rekao da će mi platiti dve , tri hiljade evra i kao da ću ja to povući ili će njegov tata to da reši na njegov reši. Ja sad ne znam kako će da reši kada je čovek umro, a ja tužbu da povučem neću. Šta god bude uradio i ako se meni nešto desi, svi će znati da je to Marko Osmakčić. Jeste me kontaktirao na tik toku, kačio je pesmu Nije Ana, nije Marija, a to mi je čak i bilo simpatično posle svega što se desilo. Nije bilo hejta, loše provokacije, bio je u fazonu da popijemo piće, ali naravno da se to nije desilo - otkrila nam je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta misli o pomirenju VIki i Marka, posle svega što se deslio, mislim ti nisi ostala u dobrim odnosima ni sa Markom, ni sa Viki?

Ja sa Viki nisam u lošim odnosima, naravno ne možemo da budemo drugarice, ona je čak i kada smo bili unutra da se to ne bi desilo. Ovako su njih dvoje krenuli na mene, a ja sama nisam mogla da se borim sa njima. To je bio šok za sve, ali za mene nije, jer to je Viktorija, ona je njemu prešla preko rečenice da će opštiti sa njenom ćerkom. Ja čak i zanm iz nekih pouzdanih izvora da je on njoj platio kosu, da su se viđali i da su čak i živeli zajedno, ali kao da to vešto skrivaju.

Bila si u Budvi, zanima nas da li imaš neka saznanja, da se neko video možda?

Znam da se neko dopisivao, dopisivao se neko ko meni nije bio blizak sa nekim ko je meni bio blizak. Mensur inače i dalje pati za Minom - otkrila je Ana.

Upoznala si Mininog novog dečka, kako ti se ta priča čini?

On je super, momak je na mestu, drži je kao malo vode na dlanu, a ona se baš zaljubila - rekla je Ana.

U Zadruzi si bila dobra sa Dejanom Dragojevićem, da li si se čula sa njim?

Bila sam uz Dejana kada mu je bilo najteže, ja sam i dalje uz njega, ali se ne čujemo, ne znam da li je to zbog Aleksandre. Više se čujem sa Davidom, i ranije je tako bilo, sad pustiću vreme pa ću videti, zapratila sam ga na Instagramu, ali mi nije uzvratio - rekla je Ana.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Detaljnije u nastavku:

Autor: N.B./N.Ž.