AKTUELNO

Osvojila je treće mesto na državnom prvenstvu!

Teodora Šekularac, ćerka Dragane Bekvalac i sestričina Nataše Bekvalac mnogima je poznata kao uspešna pevačica raskošnog glasa, ali malo ko zna čime se ona još bavi i koju je školu završila.

Foto: Instagram.com/draganabekvalac

Poznato je da je njena majka Dragana uspešna u svom poslu kojim se bavi. Naime, ona ima dva napoznatija salona u Beogradu i Novom Sadu. Njeni saloni postavljaju standarde u oblasti kozmetičkih usluga i jedni su od najeminentnijih salona u Srbiji i regionu.

Teodora odavno je odlučila da ne želi da zavisi od roditelja pa je krenula da se bavi muzikom kako bi zaradila novac za sve ono što želi. Malo ko zna da je ona završila psihologiju, a pored toga trenira i jahanje.

Bavi se jahanjem 20 godina, i ima dva konja koja je sama kupila. Ona često na svom Instagram profilu kači svoje konje i sebe kako jaše, a to radi i njena majka Dragana koja ne krije koliko je ponosna na svoju ćerku.

Tedora se juče pohvalila svojim pratiocima na Instagramu da je sa svojim konjem osvojila treće mesto na državnom prvenstvu:

- Tako sam ponosna ovog konja! Treće mesto na našem prvom državnom prvenstvu zajedno sa samo jednom spuštenom ogradom za 3 dana - napisala je mlada pevačica i napisala pored toga još "Moj šampion".

Autor: N.B.