AKTUELNO

Pevačica Sandra Čaprić, inače bivša učesnica "Zadruge", nedavno je imala tešku saobraćajku kada je na planini pala s kvada, koji je pao preko nje, zbog čega je zadobila teške telesne potrebe.

Hitno je prepačena u Beograd, na Institut za ortopedijsko-hirurške bolesti "Banjica", gde je operisana, a u razgovoru za Pink.rs otkrila je svoje trenutno zdravstveno stanje i brojne posledice sa kojima se suočava.

Foto: Instagram.com/sandracapric_official

Imala sam mnogo tešku operaciju, šrafovi ostaju, naravno, u kuku. Dobro sam prošla, kako sam mogla, sad mi je rekao doktor. Oporavljaću se naredna tri, četiri meseca, koliko neću imati nikakav oslonac na nogu. Moći ću da krenem na terapije za dve nedelje - plivanje i ostalo, ali na štakama sam sve vreme, nikakav oslonac - kaže Sandra, koja uskoro napušta bolnicu.

Foto: E-Stock, Pink.rs

Operisala sam kuk, butnu i ključnu kost, a ovo na glavi... Tek treba da se suočim sa tim, 15 kopči... Najgore od svega je što je pao kvad na mene - priznala nam je pevačica.

Kao što je rekla, na povređenu nogu mesecima neće smeti da se osloni, te sa doktorom uči da hoda uz pomoć pomagala - pogledajte snimak:

Video: Privatna arhiva

Autor: D.T.

#Sandra Čaprić